Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014. május 11. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka. További.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014. május 11. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka. További."— Előadás másolata:

1

2 A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014. május 11. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka. További információ: http://www.budapestarena.hu/new/ sportcsarnoka. További információ: http://www.budapestarena.hu/new/http://www.budapestarena.hu/new/

3 FitBalance nagyszínpad 2011 - 2013

4

5 A FitBalance rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos mozgásfesztiválja. A mára hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő rendezvény idei, májusi állomása megkapta a Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál elnevezést is. A Fitbalance Aréna rendezvény 2013-ban az egyik legnagyobb egészség, mozgás és életmód expo és rendezvény hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek hatodik éve otthont adó Papp László Budapest Sportarénába 2013-ben 7000 látogatót és 140 kiállítót fogadtunk. A 2006 és 2014 között megrendezett 17 FitBalance rendezvényen eddig több, mint 120 000 résztvevőt sikerült megmozgatnunk! További infók, fotók, videók: www.fitbalance.hu www.fitbalance.hu A rendezvény bemutatkozása

6 A rendezvény mondanivalója Minden FitBalance rendezvényen szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Minden FitBalance rendezvényen szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2014 május 11-ei rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2014 május 11-ei rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják!

7 FitBalance sztárok az egészségért

8 A FitBalance rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár / érték arányban van mód a megjelenésre. A rendezvény helyszíneit a Papp László Budapest Sportaréna adottságaihoz alakítottuk ki. A közel 250 program egyidejűleg 9! színpadon zajlik majd! Részletes órarend és beosztás elérhető, a www.fitbalance.hu weboldalon! Az egész napos esemény keretein belül a versenysport is megjelenik a helyszínen www.fitbalance.hu IFBB Közép – Európai Fitness és Testépítő Kupa kerül megrendezésre. Fitbalance Aréna - Fitness - Életmód – Expo

9 A FitBalance média/online, offline A FitBalance az országos médiumokon kívül saját médiumokkal éri el a sportolni vágyókat, az egészséges életmód iránt fogékony érdeklődőket, és mindenkit aki csak kicsit is szeretné magát jobban érezni a bőrében, és aki a rendezvényről érdeklődik. A www.fitbalance.hu a www.foodexpress.hu és a www.fitbalance.lap.hu internetes portálok, folyamatosan frissülő hírekkel, mozgási és étkezési tanácsokkal, receptekkel várják a látogatókat. www.fitbalance.huwww.foodexpress.huwww.fitbalance.lap.huwww.fitbalance.huwww.foodexpress.huwww.fitbalance.lap.hu A FitBalance, hivatalos facebook profiljai: 1.www.facebook.com/fitbalance.magyarország 7100 www.facebook.com/fitbalance.magyarország 2.www.facebook.com/fitbalance.hu 1900 www.facebook.com/fitbalance.hu 3.www.facebok.com/Fitbalancefood 5080 www.facebok.com/Fitbalancefood 4.www.facebook.com/ifbbhungary 3200 www.facebook.com/ifbbhungary Fitbalance, folyamatosan bővülő rajongótábora a legrövidebb úton értesülhet a FitBalance program aktualitásaival. Saját, több mint 35.000 főt tartalmazó DM adatbázisunk, amely folyamatosan frissül, hírlevél formájában kap tájékoztatást az aktuális FitBalance hírekről, eseményekről. A FitBalance magazin, egy az események alkalmából megjelenő A/5 méretű programfüzet, amelyek a rendezvényeinket megelőzően 40.000 példányban, ingyenesen jelennek meg. A 16-24 oldalas újság a rendezvény programján kívül, számos érdekes cikket tartalmaz a mozgás és egészség témákban. A magazin terjesztése az alábbi helyeken történik: fitness-wellness - termek, irodaházak, a rendezvény helyszíne.

10 A FitBalance - média A FitBalance a rendezvényt megelőzően és utána is aktívan jelen van az országos médiumokban, és a szaklapokban. Az eseményről eddig összesen 1200 percnyi televíziós bejátszás, 800 percnyi rádiós szpot, és 620 oldalnyi újságcikk készült. Sajtótájékoztató A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülállóan, a meghívott sajtóképviselők 95 százaléka részt is vesz! A sajtótájékoztató helyszíne: HOTEL ARÉNA STADION, Budapest A sajtótájékoztató időpontja: 2014 április 18. 11.00 óra

11 Belépőjegy információk A belépőjegy ára elővételben : 3490.-Ft, a helyszínen, 4590.-Ft. A belépőjegyek kaphatóak a Ticket Express és az Eventim hálózatában, a legnagyobb hazai fitness termekben, a, valamint a BioTech Usa shopokban. Megrendelhető email-en, valamint megvásárolható a helyszínen! A belépő ára tartalmazza: támogatói ajándékcsomag ingyenes egészségügyi mérések ingyenes ásványvíz fogyasztás ingyenes ebéd ( 3000 fő ) A rendezvényen ingyenes gyerekmegőrző működik! 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

12 Program információk A FitBalance Aréna rendezvényen több mint 200 fő oktató tart órákat. Magyarország legnépszerűbb és legfelkészültebb prezenterei összesen 9 színpadon várják a sportolni vágyókat. rendezvényen az alábbi programok kerülnek lebonyolításra: Nagyszínpad FT Corner, F.I.T Point Jóga – Pilates Spinning színpad (150 spinning kerékpár kerül elhelyezésre) Dance színpad Body Art színpad IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa színpad. IWI Konnferencia (Hotel Aréna) Expo 5000 nm-en! A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség a Fitbalance Aréna esemény keretein belül az Expo részen felállított színpadon rendezi meg IFBB Közép - Európai Testépítő és Fitness Kupa versenyét.

13 Együttműködési ajánlat A Kiállító számára az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani a FitBalance Aréna (2014 05.11.)rendezvényhez kapcsolódóan. A Kiállító számára az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani a FitBalance Aréna (2014 05.11.)rendezvényhez kapcsolódóan. Az eseményen a stand hely 12.000.-ft+áfa/nm (alapterület) épített stand, Syma elemekből. 3500.-ft/nm Az eseményen a stand hely 12.000.-ft+áfa/nm (alapterület) épített stand, Syma elemekből. 3500.-ft/nm A fentiekben leírt támogatási összegért, a következő oldalakon olvasható megjelenéseket tudjuk biztosítani a Kiállító számára. A fentiekben leírt támogatási összegért, a következő oldalakon olvasható megjelenéseket tudjuk biztosítani a Kiállító számára. Továbbiakban: kiállító Továbbiakban: kiállító

14 Helyszíni, megjelenések: - A színpadok hátsó falán elhelyezett, színpadonként 2 darab, 112 cm-es plazma tv-ken valamint a 1 db 20nm-es led falon(nagyszínpad) a Kiállító neve és logója, valamint reklámfilmjei a rendezvény ideje alatt folyamatosan megjelennek.

15 Helyszíni, kiállítói megjelenések: A rendezvény helyszínén a kiállítói területen a Kiállító számára a kért.. nm-es méretű területet biztosítunk, asztallal, székkel. (alapár, 12.000.-ft+áfa/nm) Továbbá elhelyezheti megállító tábláit,(rollupjait) termékeit a rendezvény több pontján promótálhatja. Az esemény szünetében nyereményjátékot biztosítunk a nagyszínpadon! (opciós lehetőség)

16 Online, DM megjelenések: Az alábbi weboldalakon, beharangozók, riportok, játék valamint bannerek jelennek meg a rendezvényről az azt megelőző egy hónapban. Ezeken a felületeken a Kiállító logója kiemelten megjelenik a partnerek között, De lehetőség van, nyereményjáték és pr anyag elhelyezésére is. (opciós lehetőség) www.fitbalance.hu www.fitbalance.lap.hu www.foodexpress.hu/fitbalancefood&cafe www.facebook.com/fitbalancemagyarország www.facebook.com/fitbalance.hu www.fitbalance.com/fitbalancefood www.facebook.com/ifbbhungary A rendezvényt megelőzően, a folyamatosan bővülő, jelenleg 35.000 fős adatbázisunk részére hírlevél kerül kiküldésre, amelyben a támogató tetszőleges tartalmú hírlevele jelenik meg.

17 Az eseményhez kapcsolódó,egyéb megjelenések: - A rendezényen résztvevők számára kiosztott kb. 4500 ajándékcsomagban a Kiállító ajándékai, promóciós anyagai kerülnek elhelyezésre. Kiállító ajándékai, promóciós anyagai kerülnek elhelyezésre. -A Kiállító számára 4 darab kiállítói belépőt biztosítunk!

18 Sajtótájékoztató: A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk. A sajtótájékoztatón a Kiállító neve és logója az alábbiak alapján jelenik meg: (1 db roll up), a helyszíni kivetítőn ( 2 X 2m ) a támogató neve és logója, termékének fotói, hirdetése, valamint reklámfilmjei folyamatosan vetítésre kerülnek. Ezen felül terméke, vagy ajándékai, a sajtótájékoztatón kiosztásra kerülhet. A sajtótájékoztató helyszíne: Hotel Aréna Budapest **** A sajtótájékoztató időpontja: 2014 április 18. 11:00

19 Galéria

20

21

22

23

24 Kapcsolat Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: BARA Csaba Marketing vezető Mobil: + 36 70 210 7425 UNGER-PAPP Kata Marketing-, sales manager Mobil:+36 30 9892 864 mail: sales@fitbalance.hu Web:www.fitbalance.hu, www.facebook.com/fitbalancemagyarországwww.fitbalance.huwww.facebook.com/fitbalancemagyarország Szpotunk megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=CcPyBeXf-94


Letölteni ppt "A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014. május 11. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka. További."

Hasonló előadás


Google Hirdetések