Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Magyar Atlétikai Szövetség és a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért Kuratóriuma első alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Magyar Atlétikai Szövetség és a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért Kuratóriuma első alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba."— Előadás másolata:

1 A Magyar Atlétikai Szövetség és a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért Kuratóriuma első alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba a családot! Sport és Egészségnapot. A napot, mely a mozgásról, a családról és Rólad szól! A látogatók létszáma 1500 felett volt, 648 rajtszám került kiosztásra és 2000 feletti volt a rajthoz állások száma.

2 A rendezvénnyel a mozgás és az egészséges életmód népszerűsítése volt a cél, az óvodásoktól, a nagyszülőkig megszólítva a korosztályokat.

3 Különböző versenyszámokban lehetett elindulni a nap folyamán.

4 A színpadon igényes műsorok szórakoztatták a közönséget

5 Az EGIS és a Patika Egészségpénztár jóvoltából részt lehetett venni ingyenes egészségügyi szűréseken. A nagy melegben megfáradt résztvevőket a Szeretet Fénye Közhasznú Alapítvány várta egy frissítő masszírozásra. A Magyar Vöröskereszt kamionjában lehetőség nyílt véradásra.

6 A gyerekek ingyenesen használhatták az ugrálóvárat, mászófalat, óriáscsúszdát és a kézműves foglalkozásokon kipróbálhatták kreativitásukat is.

7 A Vásártéren a sporthoz, az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékeket lehetett megtekinteni és megvásárolni.

8 A 10+1 próba befejező számaként és külön versenyszámként is teljesíteni lehetett a Futás2009! távját (1780m) amelyből 1 kört a Stadion versenypályáján tehettek meg a résztvevők. Az indulók száma 300 felett volt, és minden célba érkező ajándék pólót kapott.

9 Kiállítóink voltak:

10 Köszönjük támogatóinknak, hogy hozzájárultak a rendezvény sikeréhez! Találkozunk 2010-ben!


Letölteni ppt "A Magyar Atlétikai Szövetség és a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért Kuratóriuma első alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba."

Hasonló előadás


Google Hirdetések