Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A kiszemelt áldozat ajtaja előtt ülve kezdjünk el szánalmasan nyávogni. Hamarosan észre fogod venni,hogy kukucskál az ablakon keresztül. Folytasd a megindító.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A kiszemelt áldozat ajtaja előtt ülve kezdjünk el szánalmasan nyávogni. Hamarosan észre fogod venni,hogy kukucskál az ablakon keresztül. Folytasd a megindító."— Előadás másolata:

1

2 A kiszemelt áldozat ajtaja előtt ülve kezdjünk el szánalmasan nyávogni. Hamarosan észre fogod venni,hogy kukucskál az ablakon keresztül. Folytasd a megindító nyávogást, és rövidesen megjelenik egy tálka tejjel. Most vesd be minden színészi képességedet, sántikálj a tálkához, mintha szörnyű fájdalmaid lennének, majd lefelyeld a tejet, mintha már hetek óta nem ittál volna. Ha mód van rá, dörgölőzz a lábához - így pendítsd meg szívének húrját. Ahogy végeztél a tejjel,ülj le a lehető legaranyosabb módon, dorombolj elismerően és nézz egye- nesen a szemébe.Ez a még meglévő kételkedést is maradéktalanul elsöpri. Máris tiéd a szíve, és a háza, kényeztetve egészen addig, míg úgy nem döntesz, hogy továbbállsz.

3 Minél több emberrel találkozom, annál jobban szeretem a macskámat.

4 Az ókorban a macskákat Istenként tisztelték... és ezt ők sosem felejtik el...

5 Miből áll egy kiscica? 30% bájosság 29% csínytevés 28% dorombolás 10% puha szőr 3% ártatlanság

6 Akármilyen rövid a pillanat, mely része a mellettünk élő állatok életének, felélénkíti a miénket, és minden szempontból jobbá, tartalmasabbá teszi azt. (John Muir)

7 Aki gyűlöli a macskákat, az a következő életében egér lesz. (Faith Resnick)

8 A macskák alszanak,mert ez az egyetlen céljuk az életben. Az emberek alszanak,hogy legyen erejük macskájukat kiszolgálni.

9 Amikor a macskámmal játszom, sosem tudom melyikünk sportol többet. (M. E. de Montaigne)

10 Túljárni egy macska eszén, aki nem akar befáradni a házba - ez bizony felér egy sakkfeladvánnyal. (Dominic Courcel)

11 A macskákkal töltött idő soha nem haszontalan. (Sigmund Freud)

12 A macskák azt akarják megtanítani nekünk, hogy az életben nincs mindennek funkciója.

13 A macska csupan technikai értelemben állat, egyébként egy istenség. (Robert Lynd)

14 1 macska csak a következőhöz vezet. (Ernest Hemingway)

15 Most kaptam egy nagyon ragaszkodó perzsa cicát, az ő verziója az, hogy ő kapott engem. (E. Underhill)

16 Mint cicának nincsenek nagy igényeim, csak annyi, kérlek szeress..... de minden szőrszálamat …….külön-külön is, ha lehet!

17 A kutyáknak uraik vannak, a macskáknak személyzetük.

18 "Egy cica rózsabimbó az állatok birodalmának kertjében." Robert Southey

19 "A kutya füttyszóra ott terem melletted, a macska átveszi az üzenetet, majd elegánsan visszaüzen." Mary Bly

20 "Vegyél a kutyádnak egy játékot, és örökké azzal fog játszani. Vegyél a macskádnak ajándékot, és 10 percig fog játszani... a szalagjával.,,

21 "Ha a ház legkényelmesebb pontját keresed, először arrébb kell tenned a macskát.,,

22 "A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad, biztos isten vagy. A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja, biztos ő az isten.,,

23 Dorombolok, tehát vagyok.,,

24 "A macska a bizonyíték rá,hogy a természet tökéleteset is alkothat.,,

25 A macska meghallja az 1 mérföldre lévő egér ásítozását, míg a 2 m-re lévő gazdi rimánkodása teljesen süket fülekre talál.

26 "A macska megeszi a halat, de soha nem vizezné be a lábát.,,

27 A szelektív hallás macska törvénye

28 Csak annyit kérek, fele annyira szeress engem, mint amennyire én szeretem magam!

29 Dorombolok és számodra nincs többé bánat. Hozzád dörgölőzöm és arcodon a mosoly napfényként árad. Kergetőzöm, s te egy leszel a nevetéssel. Viszonzásul pedig beérem igazán kevéssel...........egy kevéske tejjel, no meg szeretettel.

30 Néha tényleg sajnálom a háziakat. Felkeltem őket hajnali 2-kor, hogy kikéredzkedjem, 4-kor, hogy bekéredzkedjem, 6-kor pedig kérem a reggelim. Ha porszívózással véletlenül felébresztenek, nagyon morcos vagyok, és órákig duzzogok.

31 Aki dorombol, annak minden megadatik!

32 Számtalan trükk létezik arra az esetre, ha bajt csináltál és ki akarsz mászni a slamasztikából: - Nézz méltatlankodva - Dorombolj kedvesen - Tettesd magad sérültnek - Kend a kutyára - Vedd fel a nyúlcipőd. - De gyorsan!

33 Az ismertté válás kulcsa: karmolásnyomok a tapétán.

34 A gazdim szerint arrogáns, önző, lusta és sértődékeny vagyok. Tökéletesen igaza van, de emellett van számtalan más erényem is.

35 Énekelni emberi dolog, nyávogni isteni.

36 Két macska ül a háztetőn. Megszólal az egyik: - Te mit kérsz karácsonyra? Mire a másik: - Jó sok kismacskát. Megszólal a másik: - És te? - Én is sok kis macskát. Megszólal hátul a kandúr: - Hahó, megjött a Mikulás!


Letölteni ppt "A kiszemelt áldozat ajtaja előtt ülve kezdjünk el szánalmasan nyávogni. Hamarosan észre fogod venni,hogy kukucskál az ablakon keresztül. Folytasd a megindító."

Hasonló előadás


Google Hirdetések