Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Feladatok Állíts be háttérnek vagy egy képet vagy valamilyen színátmenetet! A diák betűtípusa legyen félkövér dőlt és Times New Roman! A diák legyenek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Feladatok Állíts be háttérnek vagy egy képet vagy valamilyen színátmenetet! A diák betűtípusa legyen félkövér dőlt és Times New Roman! A diák legyenek."— Előadás másolata:

1 Feladatok Állíts be háttérnek vagy egy képet vagy valamilyen színátmenetet! A diák betűtípusa legyen félkövér dőlt és Times New Roman! A diák legyenek megszámozva és legyen rajtuk a 2006. március 28. dátum is! Szúrj be egy képet egy új dián, amin egy űrállomás van! A 4. diáról lehessen közvetlenül erre a diára ugrani, és vissza! Egyik diára rajzolj egy napocskát! Az 5. dián a „Megrendelhető alkatrészek” felirat legyen link a www.nasa.gov címre! Az 5. dián az „Atomtöltet” feliratra kattintva lehessen levelet küldeni az atom@bomba.ru címre! atom@bomba.ru Készíts egy új diát, amin egy grafikon van az USA, Oroszország és az EU műholdjainak számával! A diákra tegyél áttűnést, egyéni animációkat!

2 Építsünk űrállomást Előadó:

3 Mire jó egy saját űrállomás? Nyaralni járhatunk oda Jó kilátás Szegényebb barátaink előtt fölvághatunk

4 Az űrállomás részei Dokk (ISP-17 szabvány) Napelemek Lakótér Konyha Fürdőszoba

5 Szerelési lépések Megrendelhető alkatrészek Opcionális kiegészítők (atomtöltet, kábeltv sugárzófej) Szereléséhez nem kell szakember 16-os csavarkulcs, csillagcsavarhúzó

6 Űrlények fogadása Kulturális különbségek Fontos a tolerancia Élősködőket, fémevőket ne engedjünk be! Csillagközi kapcsolatok építése Engedélyhez kötött (vizsga)

7 Vége A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok!


Letölteni ppt "Feladatok Állíts be háttérnek vagy egy képet vagy valamilyen színátmenetet! A diák betűtípusa legyen félkövér dőlt és Times New Roman! A diák legyenek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések