Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Terepgyakorlat megnevezése (benne a terület nevével) Tanár neve Iskola neve.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Terepgyakorlat megnevezése (benne a terület nevével) Tanár neve Iskola neve."— Előadás másolata:

1 Terepgyakorlat megnevezése (benne a terület nevével) Tanár neve Iskola neve

2 A terepgyakorlat pedagógiai céljai Ezen a dián összegezze a terepgyakorlat fontosabb pedagógiai céljait (fontosabb fejlesztési célok, fejlesztendő képességek felsorolása)

3 A terepgyakorlat adatai Helyszín Időpont Diákok életkora és létszáma Kísérők száma

4 Bejárt útvonalak Sorolja fel azokat az útvonalakat, amelyeket a terepgyakorlat során érintettek! 1.Útvonal 2.Útvonal 3.Útvonal 4....

5 Felhasznált módszerek Sorolja fel a felhasznált módszereket! (pl. Madárgyűrűzés, megfigyelés, növényhatározás, fényerősségmérés, stb.) 1.Módszer 2.Módszer 3.Módszer 4....

6 Mérési, megfigyelési eredmények Itt sorolja fel, mutassa be a legfontosabb eredményeket! Készíthet táblázatot Felsorolhatja, hogy hányféle növényt láttak/határoztak Grafikonokat is mutathat...

7 A terepgyakorlat körülményei Mutassa be a szálláshely jellemzőit Mutassa be a közlekedési eszközt Ismertesse kik segítették a munkát (természetvédelmi őrök, növényvédelmi szakemberek, vadászok, stb.)

8 Néhány fénykép Mutasson be néhány fényképet, vagy térképet, amelyek a terepgyakorlathoz köthetők.

9 Pedagógiai haszon Ismertesse miféle pedagógiai haszonnal járt a terepgyakorlat! Mely ismeretek fejlődtek Mely képességek fejlődtek Milyen volt a diákok visszajelzése?

10 Bibliográfia Soroljon fel néhány weboldalt, amelyek kapcsolódnak a terepgyakorlathoz (nemzeti parkok, tájvédelmi körzetek oldalai, módszertani oldalak) Soroljon fel néhány felhasznált kiadványt.


Letölteni ppt "Terepgyakorlat megnevezése (benne a terület nevével) Tanár neve Iskola neve."

Hasonló előadás


Google Hirdetések