Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott."— Előadás másolata:

1 A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 44.062.159 Ft Kárpátok Alapítvány – Magyarország | Életfa Környezetvédő Szövetség | INNTEK Nonprofit Kft. Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése

2 Szervezeteknek segítséget nyújtunk Ingyenes személyes és online szakértői támogatás és tanácsadás: (jogi, pénzügyi és projekt-ciklus menedzsment témákban) - havonta változó helyszíneken. 2010. május 26. : HKIK, Hatvan, Horváth M. u. a gyakran ismételt kérdések (GYIK) alatt a honlapon tanácsadók összegzése és a feltett kérdésre adott válaszai megtalálhatók Most is nagy segítség lehet a közhasznúsági jelentések elkészítésében és a pályázati elszámolásokban! Használják az ingyenes on-line és személyes szolgáltatást!

3 Szakmai eredmények, jövőbeni tevékenységek HÁLÓZATI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN: Civil szakmai műhelymunkák szervezése: A mai az utolsó alkalom, hogy műhelymunka keretében találkoztunk. Civil-civil együttműködések fejlesztése a cél, valamint a fejlesztési tervek megvalósításának elősegítése, a közös munka, hasznos anyagok, szakemberek segítségének biztosítása. Ki hogyan áll a fejlesztési tervek megvalósításával? A témaválasztás mindig a fejlesztési tervek alapján történt.

4 Szakmai eredmények, jövőbeni tevékenységek HÁLÓZATI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN: Társadalmi Felelősségvállalás Nap szervezése: 2010. Szeptemberében kerül megvalósításra Célja: a 3 (civil-vállalkozói-önkormányzati) szektor megmozgatása, együttműködésének erősítése egy nagy rendezvény keretében, a 29 fejlesztésben résztvevő szervezet kistérségeiben. Téma: szegénység és kirekesztettség Ötleteket várunk arra, mi legyen az a közös cél, ügy, program, amelynek megvalósítása megmozdíthat mindenkit!

5 Fejlesztési terv megvalósítása: 2010. 01. 15.- 2010. 06. 30. AKKREDITÁLT KÉPZÉSEK : A képzések az engedély megszerzése után indulnak 2 x 15 fős csoportokban várhatóan 2010. június 15. után. Helyszínek: TIT Bugát Pál Egyesülete nagyterem (3300 Eger, Klapka Gy. u. 9.) Civil Ház (3300 Eger, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.) A jelentkezési lapot, az engedélyezési eljárás megszerzését követően juttatunk el a szervezetekhez várhatóan június közepén. Útiköltség elszámolás megbeszélése

6 A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 44.062.159 Ft Köszönöm a figyelmüket! SZERVEZETFEJLESZTÉS Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése Tóth Andrea Projekt menedzser Cím: 3300 Eger, Mekcsey u. 1. Tel: +36 36 516 750 E-mail: andrea.toth@cfoundation.org WEB: http://szervezetfejlesztes.eck.hu


Letölteni ppt "A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott."

Hasonló előadás


Google Hirdetések