Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A fertőzés terjedése szexuális úton terjedő fertőzések (STI-k) Figyeld meg a következő jeleneteket! Mit gondolsz az ott elhangzó párbeszédekről?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A fertőzés terjedése szexuális úton terjedő fertőzések (STI-k) Figyeld meg a következő jeleneteket! Mit gondolsz az ott elhangzó párbeszédekről?"— Előadás másolata:

1 A fertőzés terjedése szexuális úton terjedő fertőzések (STI-k) Figyeld meg a következő jeleneteket! Mit gondolsz az ott elhangzó párbeszédekről?

2 Szeretlek, nem fertőznélek meg. Ági és Marci arról beszélgetnek, mi lenne, ha lefeküdnének egymással. Marcinak korábban volt már több szexuális kapcsolata is, ezért Ági kicsit aggódik, hogy esetleg elkaphat valamilyen STD-t. Nehéz döntések...

3 Ne izgulj már, abból még nem lesz baj, ha egyszer gumi nélkül csináljuk! Ági és Marci kicsit izgul, mert nincsen óvszerük.

4 Nehéz döntések... De hiszen szedek fogamzásgátlót! Vajon óvszerre is szükségük van?

5 Nehéz döntések... Marci iszonyúan zavarban van, de elmegy Ágival orvosi vizsgálatra (háziorvos, bőr- és nemibeteg- gondozó). Lassan tényleg lefeküdhetnénk egymással, de előbb szeretném, ha kivizsgáltatnád magad.

6 Nehéz döntések... Ági és Julcsi arról beszélgetnek, milyen lehet „az első”; szóba kerül a herpesz is. Én azt hallottam, hogy amikor először csinálod, nem kaphatod el.

7 Nehéz döntések... Marci és Alex az iskolai egészség- nevelés órán hallottakról, köztük a chlamydiáról beszélgetnek. Chlamydia, ugyan már! Csak azért sulykolják belénk, hogy elrontsák a szórakozásunkat.


Letölteni ppt "A fertőzés terjedése szexuális úton terjedő fertőzések (STI-k) Figyeld meg a következő jeleneteket! Mit gondolsz az ott elhangzó párbeszédekről?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések