Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő."— Előadás másolata:

1 Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő !!!

2 2014-ben ismét sor kerül az olpei (Németország,) St. Franziskus Schule- val (www.franziskus-olpe.de) évente megszervezett diákcsere- programra. Idén az olpei diákok tavasszal látogatnak Egerbe. Ekkor a német diákok a magyar vendéglátó családoknál töltenek néhány napot, majd a magyar és a német diákok számára Egerben illetve a környéken szervezünk programot. Idén az olpei diákok tavasszal látogatnak Egerbe. Ekkor a német diákok a magyar vendéglátó családoknál töltenek néhány napot, majd a magyar és a német diákok számára Egerben illetve a környéken szervezünk programot.

3 A magyar diákok viszontlátogatására augusztus végén vagy szeptember második felében kerül sor. Olpéban diákjaink a kinntartózkodás teljes ideje alatt német családoknál fognak lakni és így megismerhetik a német hétköznapokat, hétvégét, iskolai életet, s f ő ként gyakorolhatják a német nyelvet. Ezen kívül számos látnivalóval is színesítjük a programot. Akár életre szóló barátságok alakulhatnak. Az eddigi csoportok tagjai sok-sok élménnyel gazdagodva tértek vissza.

4 El ő reláthatóan ez kb. 120.000,- Ft-ba kerül diákonként. Ez tartalmazza a német diákok magyarországi tartózkodásának költségeit ( egri programok, étkezés, budapesti kirándulás, stb.), a magyar csoport útiköltségét Olpéba és vissza. Az ottani költségeket a német fél viseli. Jelentkezni lehet a szaktanároknál 2013. október 31-ig 12.000,- Ft el ő leg befizetésével. Ezt követ ő en havonta 12.000,- Ft-ot kell befizetni.

5 Eger 2012

6 Olpe 2012

7 Mindenkit szeretettel várunk a több mint 10 éve jól m ű köd ő csereprogram résztvev ő jeként! Bõvebb információ: A német szakos kollégáknál


Letölteni ppt "Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő."

Hasonló előadás


Google Hirdetések