Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mesél az erdő Feliratozta és fényképezte: Szedő IvánFeliratozta és fényképezte: Szedő Iván 20082008 Zene - Schumann: A boldog földműves.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mesél az erdő Feliratozta és fényképezte: Szedő IvánFeliratozta és fényképezte: Szedő Iván 20082008 Zene - Schumann: A boldog földműves."— Előadás másolata:

1

2 Mesél az erdő Feliratozta és fényképezte: Szedő IvánFeliratozta és fényképezte: Szedő Iván 20082008 Zene - Schumann: A boldog földműves.

3 Sűrű erdő közepébe belopódzik a Napocska és rávilágít egy vadvirágra.

4 A virágnak tetején szorgos méhecske gyűjti a mézet. Tudod, hogy a méhecskét meg lehet simogatni?

5 Fogj egy hosszú fűszálat és óvatosan simogasd meg a méhecske hátát. Örülni fog neki. Látod-e mit csinál ez a méhecske? Éppen oda pöttyint a virágra!

6 Látod elhervadt ez a virág is, de annak ellenére a harmatcseppek még szépek rajta!

7 Az erdő szélén, Napsütötte részen, gesztenyefa áll. Meg ne fogd a termését, mert megszúrja a kezed!

8 Ez a szamárkóró. Ez egy vadvirág.

9 A sűrű, sötét erdő szélén még látszik a napfény. Odabenn gyors folyású patak csörgedezik.

10 Nedves helyen, az út mentén, nagy gombák nőnek.

11 Áronka tudja, hogy egyes gombák mérgezőek, ezért nem nyúl ahhoz. Sziklás a hegy, ezért a fák gyökerének sem jut hely a vékony talajban.

12 Vannak fák, melyek egyenesen a sziklából nőnek ki.

13 Ez a harangvirág is egyenesen a sziklából nőtt ki.

14 Az érett fekete-szedret nyugodtan leszedheted a bokor tetejéről és megeheted. És nézzük, mit talált Áronka a kirándulás végén! Egy búvópatakot, amint éppen előbujik egy szikla alól!

15 Itt az én mesém vége, tovább is tartott volna, el nem álmosodtam volna. További diasorozataimhoz kattints ide:További diasorozataimhoz kattints ide: http://szedo.extra.hu/pps1.htmhttp://szedo.extra.hu/pps1.htmhttp://szedo.extra.hu/pps1.htm


Letölteni ppt "Mesél az erdő Feliratozta és fényképezte: Szedő IvánFeliratozta és fényképezte: Szedő Iván 20082008 Zene - Schumann: A boldog földműves."

Hasonló előadás


Google Hirdetések