Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Harcos, aki ott állsz a harcmezőn, akit éltet vizem s borom, az én erőm! Harcos, páncélod szép csillogó, de bensőd a sok küzdelemtől megfáradott. Harcos.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Harcos, aki ott állsz a harcmezőn, akit éltet vizem s borom, az én erőm! Harcos, páncélod szép csillogó, de bensőd a sok küzdelemtől megfáradott. Harcos."— Előadás másolata:

1 Harcos, aki ott állsz a harcmezőn, akit éltet vizem s borom, az én erőm! Harcos, páncélod szép csillogó, de bensőd a sok küzdelemtől megfáradott. Harcos szemed a célpontra szegezd, segítsd meg, hordozd a sebesülteket! Bár fáj otthagynod a harcban elesetteket, készen álljon új csatára erős kardod és szellemed! Harcos, aki ott állsz a harcmezőn, akit éltet vizem s borom, az én erőm! Harcos, páncélod szép csillogó, de bensőd a sok küzdelemtől megfáradott. Harcos szemed a célpontra szegezd, segítsd meg, hordozd a sebesülteket! Bár fáj otthagynod a harcban elesetteket, készen álljon új csatára erős kardod és szellemed!

2 És este, amikor a fények kihunynak s lepihensz, tudd meg hogy büszkén nézlek és békém körülölel! Hadd nyugtassalak, hadd vegyem le terhedet! Mert te vitéz katonám vagy, csak ne feledd: gyermekem vagy, akit szeretek! És este, amikor a fények kihunynak s lepihensz, tudd meg hogy büszkén nézlek és békém körülölel! Hadd nyugtassalak, hadd vegyem le terhedet! Mert te vitéz katonám vagy, csak ne feledd: gyermekem vagy, akit szeretek!

3 Harcos, aki ott állsz a harcmezőn, akit éltet vizem s borom, az én erőm! Hidd el veled vagyok, amikor a világ változik, és veled is maradok az idők végéig! Harcos, emeld magasra a zászlód! Ne engedd elragadni a csatában! És mindenek felett zengje kürtöd a riadót, mert az én mennyei seregem veletek harcba indul! Harcos, aki ott állsz a harcmezőn, akit éltet vizem s borom, az én erőm! Hidd el veled vagyok, amikor a világ változik, és veled is maradok az idők végéig! Harcos, emeld magasra a zászlód! Ne engedd elragadni a csatában! És mindenek felett zengje kürtöd a riadót, mert az én mennyei seregem veletek harcba indul!

4 És este, amikor a fények kihunynak s lepihensz, tudd meg hogy büszkén nézlek és békém körülölel! Hadd nyugtassalak, hadd vegyem le terhedet! Mert te vitéz katonám vagy, csak ne feledd: gyermekem vagy, akit szeretek! És este, amikor a fények kihunynak s lepihensz, tudd meg hogy büszkén nézlek és békém körülölel! Hadd nyugtassalak, hadd vegyem le terhedet! Mert te vitéz katonám vagy, csak ne feledd: gyermekem vagy, akit szeretek!

5 Vitéz katonám vagy, győztes leszel! Vitéz katonám vagy és gyermekem! Vitéz katonám vagy, győztes leszel! Vitéz katonám vagy… mert te vitéz katonám vagy, csak ne feledd: gyermekem vagy, akit szeretek! Vitéz katonám vagy, győztes leszel! Vitéz katonám vagy és gyermekem! Vitéz katonám vagy, győztes leszel! Vitéz katonám vagy… mert te vitéz katonám vagy, csak ne feledd: gyermekem vagy, akit szeretek!


Letölteni ppt "Harcos, aki ott állsz a harcmezőn, akit éltet vizem s borom, az én erőm! Harcos, páncélod szép csillogó, de bensőd a sok küzdelemtől megfáradott. Harcos."

Hasonló előadás


Google Hirdetések