Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

The Lost Symbol (Az elveszett jelkép) megjelenés: 2010 Dan Brown -

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "The Lost Symbol (Az elveszett jelkép) megjelenés: 2010 Dan Brown -"— Előadás másolata:

1 The Lost Symbol (Az elveszett jelkép) megjelenés: 2010 Dan Brown -

2

3 Az elveszett szimbólum Dan Brown amerikai író regénye. Ez a szerző harmadik műve (a 2000-ben megjelent Angyalok és Démonok és a 2003-ban megjelent A Da Vinci-kód c. regényei után).

4 Megjelenésekor az első napon 1 milliót adtak el a könyv hagyományos és e- könyv verzióiból, az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Kanadában.

5 Kritika A kritika jól fogadta az új kötetet. Várhatóan nem kavar majd akkora vitát, mint A Da Vinci-kód, amely mélységesen felháborította a katolikus egyházat. A Los Angeles Times a két könyvet szembeállítva azt írta, hogy míg A Da Vinci-kód “mélyen gyökerező kulturális érzékenységet” sértett, a folytatás “inkább egy hullámvasút izgalmait idézi fel: borzongató, szórakoztató, de aztán vége”.

6 Főhőse az eddigi könyvekhez hasonlóan Robert Langdon, a Harvard Egyetem szimbólumkutatója.

7 A Washington D.C.-ben játszódó sztori 12 órát ölel fel, és középpontjában a szabadkőművesség áll. Langdont meghívják Washingtonba, hogy tartson egy előadást; meghívója látszólag a mentora, Peter Solomon. Langdon közönség helyett Solomon levágott, kitetovált, és furcsa pózba helyezett jobb kezét találja. Langdon gyors üldözésbe kezd a Kongresszus székházában, és titkos jelek sorozatát fejti meg. Eközben össze kell mérnie tudását Mal’akh-kal, egy tetovált és zseniális gonosztevővel, aki a hatalom egy ősi forrását kutatja. Segítője is akad; Solomon húga, Dr. Katherine Solomon, a noetika tudósa. A záró fejezetekből többet is megtudunk az elveszett jelképről…

8 Kifejezetten eseménydús a sztori, tele izgalommal és fordulattal… Csak ajánlani tudom mindenkinek =)


Letölteni ppt "The Lost Symbol (Az elveszett jelkép) megjelenés: 2010 Dan Brown -"

Hasonló előadás


Google Hirdetések