Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gázfogyasztóberendezés- és csőhálózat-szerelő OKJ-szám: 31 582 09 0010 31 02.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gázfogyasztóberendezés- és csőhálózat-szerelő OKJ-szám: 31 582 09 0010 31 02."— Előadás másolata:

1 Gázfogyasztóberendezés- és csőhálózat-szerelő OKJ-szám: 31 582 09 0010 31 02

2 Iskolai előképzettség: nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség Pályaalkalmassági követelmények: nem szükségesek Szakmai alkalmassági követelmények: nem szükségesek

3 Elmélet aránya: 30% Gyakorlat aránya: 70% Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges Megvizsgálja az üzemeltetés körülményeit, ellenőrzi a hatósági és gyártói engedélyek, jótállási feltételek meglétét.

4 Felülvizsgálja a természetes és mesterséges szellőztető rendszereket, ellenőrzi a légellátást. Felülvizsgálja a természetes és mesterséges szellőztető rendszereket, ellenőrzi a légellátást. Felülvizsgálja, megismeri az égéstermék elvezetés rendszereit, azok elemeit, működésüket, kialakításuk megfelelőségét. Dokumentáció alapján azonosítja az épületgépészeti készüléket. Felülvizsgálja, megismeri az égéstermék elvezetés rendszereit, azok elemeit, működésüket, kialakításuk megfelelőségét. Dokumentáció alapján azonosítja az épületgépészeti készüléket.

5 Karbantart, beüzemel gáztároló tartályokat. Csatlakoztatja a készülékek égéstermék elvezetését. Ellenőrzi a csatlakozások tömörségét (víz, gáz, fűtés). Nyomáspróbát végez az átvevő jelenlétében (szilárdsági, tömörségi). Karbantart, beüzemel gáztároló tartályokat. Csatlakoztatja a készülékek égéstermék elvezetését. Ellenőrzi a csatlakozások tömörségét (víz, gáz, fűtés). Nyomáspróbát végez az átvevő jelenlétében (szilárdsági, tömörségi). Speciális technikákkal gázcsőhegesztést végez. Karbantartja a speciális gázcsőhegesztő készülékeket, gépeket Speciális technikákkal gázcsőhegesztést végez. Karbantartja a speciális gázcsőhegesztő készülékeket, gépeket


Letölteni ppt "Gázfogyasztóberendezés- és csőhálózat-szerelő OKJ-szám: 31 582 09 0010 31 02."

Hasonló előadás


Google Hirdetések