Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TERMÉSZETISMERETI TÚRÁK BUDAPEST VÉDETT TERÜLETEIN avagy nyitott szemmel és szívvel a természetben, a fővárosban. Zene: Fonográf. Menjünk gyerekek /részlet/

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TERMÉSZETISMERETI TÚRÁK BUDAPEST VÉDETT TERÜLETEIN avagy nyitott szemmel és szívvel a természetben, a fővárosban. Zene: Fonográf. Menjünk gyerekek /részlet/"— Előadás másolata:

1

2

3 TERMÉSZETISMERETI TÚRÁK BUDAPEST VÉDETT TERÜLETEIN avagy nyitott szemmel és szívvel a természetben, a fővárosban. Zene: Fonográf. Menjünk gyerekek /részlet/ Fotók:Telek,Németh,Internet stb.

4 Természetismereti túra Nagy-Hárs-hegyen Egy regélő hegy titkai Földrajzi helyzet, megközelítés A Budai-hegység egyik jól körülhatárolható, önálló része a Hárs- hegy. Budapest egyik „városrészének” is tekinthető a II. kerületben. Itt található a Gyermekvasút Hárs-hegy állomása. Ahogy neve is utal rá, területe szinte egészét a Nagy Hárs-hegy és a Kis Hárs-hegy teszi ki.BudapestII. kerületbenGyermekvasútHárs-hegy állomásaNagy Hárs-hegyKis Hárs-hegy A terület határai: Nagykovácsi út a Feketefej utcától – Tótasszonyi körút - Mária út – Budakeszi út – Szépjuhászné út. Könnyen megközelíthető a Széll Kálmán térről a Budakeszi úton autóval, vagy a 22-es autóbusszal a Szépjuhászné megállóig, és parkolóig. Érkezhetünk gyermekvasúttal a Hűvösvölgy vagy a Széchenyi-hegy felől is. Számos turistaút vezet a területre, illetve át a területen: piros sáv, sárga sáv, a Mária út, illetve a zöld körséta út és a piros sítúraút is.

5

6

7

8

9 http://www.btssz.hu/wp/?page_id=266 Bővebb információ és a „10 TUTI TIPP a természetbe” elektronikus könyv megtalálható és letölthető a


Letölteni ppt "TERMÉSZETISMERETI TÚRÁK BUDAPEST VÉDETT TERÜLETEIN avagy nyitott szemmel és szívvel a természetben, a fővárosban. Zene: Fonográf. Menjünk gyerekek /részlet/"

Hasonló előadás


Google Hirdetések