Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni..."— Előadás másolata:

1 Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Csak legyél neki: barát, társ, szerető, kisöcsi, bátyus, apa, tanár, nevelő, gyóntatópap, lelki barát, szakács, autójavító, szerelő, villanyszerelő, sofőr, hordár, takarító, lakáj, fafaragó, modell, lakberendezési mérnök, szexológus, pszichiátriai szakorvos

2 Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
A természeted is fontos. Legyél: kedves, sportos, okos, erős, jólnevelt, határozott, gyengéd, érzékeny, romantikus, férfias, Móka Miki, vidám, de mégis komolyan veendő, bátor, Micimackó, energikus, gondoskodó, ideákban gazdag, ügyes, szerény, megértő, elegáns, egyértelmű, szeretetteljes, hidegvérű, szenvedélyes, engedékeny, becsületes, adakozó, gyakorlati, igazságos, bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is), reménytelen (a szerelemtől), nyugodt, sármos, hűséges, álmodozó, karrierista, megbízható, mindenki felnézzen rád, legyél kész áldozatokra, és mindenek elött gazdag

3 Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Ugyanakkor ne legyél: a) féltékeny, de mégis aggódó b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthonfelejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.

4 Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Nem szabad elfelejtened: 1. születésnapját 2. névnapját 3. házassági évfordulót 4. az első csók évfordulóját 5. menstruációját 6. a fogorvosnál foglalt idejét 7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.

5 Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal.

6 A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb...
Ez azért van, mert a férfinak szüksége van: 1. szexre 2. kajára A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.

7 Végeredmény: Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!


Letölteni ppt "Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni..."

Hasonló előadás


Google Hirdetések