Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dr. Békés Gergely jogtanácsos Előadóművészi Jogvédő Iroda MultiMédia az oktatásban 2008. szeptember 25-26.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dr. Békés Gergely jogtanácsos Előadóművészi Jogvédő Iroda MultiMédia az oktatásban 2008. szeptember 25-26."— Előadás másolata:

1 dr. Békés Gergely jogtanácsos Előadóművészi Jogvédő Iroda MultiMédia az oktatásban 2008. szeptember 25-26.

2 How to get rich quick Hogyan „spóroljunk” sokat?

3 Hogyan spóroljunk? 1.Gondolj a szerzőkre! 2.Ne csak a szerzőkre gondolj! 3.Idézz és ne szemelvényezz! 4.Ha szemelvényezel, legyél non-profit és minősítsd tankönyvé tananyagot! 5.Könyv hosszabb részletét, vagy teljes cikket csak iskolai órán adj át, ne foglald magába a tananyagba! 6.Kérj előre engedélyt, köss szerződés(eke)t! 7.Korlátozd a felhasználást! 8.Korlátozd a hozzáférést! 9.Dokumentálj! 10.Ne pereskedj!

4 Hogyan spóroljunk? +1 Ismerd meg a szerzői jogot!

5 Hogyan spóroljunk? 1.Gondolj a szerzőkre! 2.Ne csak a szerzőkre gondolj! 3.Idézz és ne szemelvényezz! 4.Ha szemelvényezel, legyél non-profit és minősítsd tankönyvé tananyagot! 5.Könyv hosszabb részletét, vagy teljes cikket csak iskolai órán adj át, ne foglald magába a tananyagba! 6.Kérj előre engedélyt, köss szerződés(eke)t! 7.Korlátozd a felhasználást! 8.Korlátozd a hozzáférést! 9.Dokumentálj! 10.Ne pereskedj!

6 Köszönöm a figyelmet! bekes.gergely@eji.hu


Letölteni ppt "Dr. Békés Gergely jogtanácsos Előadóművészi Jogvédő Iroda MultiMédia az oktatásban 2008. szeptember 25-26."

Hasonló előadás


Google Hirdetések