Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kérdezz – felelek! Kvízjáték haladóknak. Miben különbözik egymástól a pirítós és a WC papír? A pirítósnak mindkét oldala barna. Mi a különbség a hóember.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kérdezz – felelek! Kvízjáték haladóknak. Miben különbözik egymástól a pirítós és a WC papír? A pirítósnak mindkét oldala barna. Mi a különbség a hóember."— Előadás másolata:

1 Kérdezz – felelek! Kvízjáték haladóknak

2 Miben különbözik egymástól a pirítós és a WC papír? A pirítósnak mindkét oldala barna. Mi a különbség a hóember és a hóaszony között? A hógolyók. Mit mondott a botcsinálta autószerelő? Bocs, a féket nem tudtam megcsinálni, de felhangosítottam a dudát. Mi a különbség a hegedű és a cselló között? A hegedű gyorsabban elég. Mi a közös egy papban és a karácsonyfában? A golyók csak dekorációk. Miért nem szerepelnek a toronyugrásban vakok? A kutya halálra rémülne.

3 Mi a különbség az ügyvéd és a vámpír között? Az egyik egy vérszívó állat, a másik képes denevérré válni. Mi az abszolút "vegyes érzelem"? Ha látjuk, amint az anyósunk a szakadékba zuhan a vadonatúj Mercedesünkkel. Hogy hívjuk, ha két kannibál orálisan "szexel"? Bizalom. Mit tegyünk, ha egy pitbull párzási szándékkal a lábunkra mászik? Színleljünk orgazmust! Mi a közös egy fényképezőgépben és az óvszerben? Mindkettő a pillanatot kapja el. Ki az igazi úriember? Aki képes pánsípon játszani, ám mégsem teszi.

4 Honnan tudhatjuk, hogy egy ügyvéd hazudik? Mozog a szája. Mi a különbség a klarinét és a lilahagyma között? Senki sem könnyezik, ha a klarinétot apró darabokra vágjuk. Miért törődnek a nők többet a külsejükkel, mint belső tulajdonságaikkal? Mert több a hülye férfi, mint a vak. Mi a különbség Michael Jackson és a közértesszatyor között? Az egyik műanyagból van és ártalmas a gyerekek egészségére, a másikkal be lehet vásárolni. Mi a közös bennük: prostituált és bungee jumping? Mindkettő drága, mindkettő 15 mp-ig tart, és ha a gumi elszakad, b...hatod!


Letölteni ppt "Kérdezz – felelek! Kvízjáték haladóknak. Miben különbözik egymástól a pirítós és a WC papír? A pirítósnak mindkét oldala barna. Mi a különbség a hóember."

Hasonló előadás


Google Hirdetések