Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Versek 2017.04.04..

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Versek 2017.04.04.."— Előadás másolata:

1 versek

2 Királylány Emlékszem. Mikor kisgyerekként együtt szedtünk ibolyát.
Te elmesélted kit szeretsz, olyankor az arcodon hordtad A világ összes mosolyát. Emlékszem,hogy befontad a hajam. Királylányok voltunk akkor. Mára én lettem a koldus, S Te maradtál királylány.

3 Bárcsak ne kéne változnunk. Bárcsak Te is maradtál volna ugyanaz.
Bárcsak én se változnék, S maradtam volna ugyanaz. De nem így lett. Távol kerültünk. Távol is maradunk,de emlékszem, És sírva-nevetve gondolok rád, Eddig is, és ezután is ugyanúgy.

4 Vannak hibáink, neked is, nekem is, Hogy elmúlik-e nem tudom.
Hiszem is, remélem is. Talán a szél egyszer újra Egyfelé fúj minket. Megbocsájtunk és összefonjuk a kezünket. Én már mindenkit kerülök. Te túl kritikus vagy. Jobb volt így, hogy mindenki Más utakon maradt. Nem azért mert haragszom. Én nem.

5 De hidd el,így volt helyes és jobb, Neked is és nekem is.
Megőrizni a gyerekkort Tisztán és fehéren. Ne árnyékolja be gond. Túl fekete volt hozzá ez a változás, Túl sokkal tartozom. Megmérgezett minket Az összekapás, Kontaktus nélkül búcsúzom…

6 Amit adtál életem során De halmozni már nem bírom,
Tudom, visszaadni,s Viszonozni nem tudom, Amit adtál életem során De halmozni már nem bírom, Engedj utamon tovább. A megértés kerül minket. Maga helyett küldi a viszályt. Őrizz meg hát gyermekként, Míg nem volt vitánk.

7 Mit nem törtem,vagy hagytam el, Mit egy szeleburdi, Ügyetlen ember,
Én is megőrizlek téged, Viaszként maradandón, Tükrözve a múltat, Hihetőn és ámulandón. Megvan még minden, Mit nem törtem,vagy hagytam el, Mit egy szeleburdi, Ügyetlen ember, Emlékként tehet el.

8 Mit adtál, egy bárány talán, Ha a szemébe nézek, Még mindig olyan,
A képed is,s minden, Mit adtál, egy bárány talán, Ha a szemébe nézek, Még mindig olyan, Mintha itt volnál. Nem lesz már ugyanaz, Ez van hát,ha felnövünk. Ez lesz belőlünk, Változunk és megőrülünk.

9 Nem mondtam,de hiányzol, És hiányzik az ibolya.
Mióta nem veled szedem, már Nem ugyanaz az illata. Barátom voltál,az is maradsz. De ennél többet nem tudok, Csak emlékként élni tovább, Míg megunod és kidobod.

10 Elmegyek, Te itt maradsz. Remélem boldog leszel. Én nem kívánok mást,
Csak, hogy éld jól az életed. Ha rosszat mondtam, Nem komolyan, hidd el. Csak dacból,csak dacból, Csak nélküled, csak nélküled…….

11 Kedves nekem: - anyának-
Kedves nekem fáradt szeme pillantása, Arcán a mosoly villanása. A fáradt, munkától érdes kézfeje, Kedves a barna hajtincse. Ő véd meg minden veszélytől, Szíve szakad, ha engem baj ér, Ő áll ki mellettem mindenért. Kedves Ő nekem tetőtől-talpig, Szeretni fogom halálom napjáig.

12 Versek: Valery Scott

13 Zene: Suzy Auriga: - This is my way

14 Szerkesztette: Suzy Auriga


Letölteni ppt "Versek 2017.04.04.."

Hasonló előadás


Google Hirdetések