Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Panoráma Ahoz,hogy „szélesvásznú” vetítést kapjak a Fájlok- Oldalbeállításnál,a szélességet 12 hüvelykre,a magasságot 6.5-re állítottam be. Lehet nem is.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Panoráma Ahoz,hogy „szélesvásznú” vetítést kapjak a Fájlok- Oldalbeállításnál,a szélességet 12 hüvelykre,a magasságot 6.5-re állítottam be. Lehet nem is."— Előadás másolata:

1 Panoráma Ahoz,hogy „szélesvásznú” vetítést kapjak a Fájlok- Oldalbeállításnál,a szélességet 12 hüvelykre,a magasságot 6.5-re állítottam be. Lehet nem is így kell,de azért elég jól mutat.

2 -hiába méreteztem egyformára a képeket,beillesztésnél egyre rövidebbek lettek. Így minden képet az elsőhöz igazítottam. A képeket tökéletesen egymásra helyeztem. Ezen a bemutatón jobb fele úsznak, így a kép jobb széle a munka felület jobb szélére került-bal oldalon „lóg” ki. -egy fura dolog:az időzítés. A kiúszásnál beállított 2O mp. sebesség OK. Viszont a következő kép beúszásánál a késleltetést 11 mp.re,a sebességet 7mp.re kellett beállítanom. A 2. kép kiúszása: időzítésnél 11+7mp. a sebességnél marad a 2O. A beúszásnál mindig 11-et kell hozzáadni a kiúszás késleltetés mp.hez- sebesség 7.Minden kiúszás késleltetése az előző beúszás késleltetés-időzítés összege. A sebesség marad a 2O mp. Így egy picit egymásra csúszik a két kép, de nekem ennyire sikerült, hogy relatív egyforma sebességgel „úszkáljanak”,és a következő kép ne előzze meg,vagy maradjon le az előzőtől -minden kép egy diára kerüljön a mozgás folyamatosságáért.

3 -az Effektusoknál,a hatásnál pipák kivéve... - lehet,hogy lassabb sebességnél jobb lesz. Csak a beúszást kell hozzá igazítani.

4


Letölteni ppt "Panoráma Ahoz,hogy „szélesvásznú” vetítést kapjak a Fájlok- Oldalbeállításnál,a szélességet 12 hüvelykre,a magasságot 6.5-re állítottam be. Lehet nem is."

Hasonló előadás


Google Hirdetések