Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A 2014/15. tanévben a vasvári középiskolába lehet tanulni. Vas megyében az elsők között hirdetjük meg a nappali és ingyenes képzést.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A 2014/15. tanévben a vasvári középiskolába lehet tanulni. Vas megyében az elsők között hirdetjük meg a nappali és ingyenes képzést."— Előadás másolata:

1

2

3

4

5

6

7

8

9 A 2014/15. tanévben a vasvári középiskolába lehet tanulni. Vas megyében az elsők között hirdetjük meg a nappali és ingyenes képzést.

10

11 -Ha sikeresen befejezed a 8. osztályt, -Ha megfelelő jegyeid vannak magyarból, matematikából, történelemből, idegen nyelvből 7. osztály végén és 8. osztály félévében - Ha jelentkeztél a vasvári középiskolába!

12 3 évet, szakiskolai képzésben. Az elméleti órák mellett jelentős, 40%, a gyakorlati órák száma.

13 Tessék: Munkahelyi egészség és biztonság Foglalkoztatás II. Foglalkoztatás I. Szakmai készségfejlesztés és kommunikációs gyakorlat Szociálpolitikai, jogi és etikai ismeretek Monitorozó gyakorlat Pszichológiai alapismeretek Egészségügyi alapismeretek Ápolási, gondozási alapismeretek Megfigyelési és elsősegélynyújtási gyakorlat Társadalomismeret Klinikai ismeretek Ápolási gyakorlat Gondozási ismeretek A gondozási szükségletek felmérésének gyakorlata Szociális munka elmélete Szociális munka gyakorlata Szociális gondozás Szociális gondozás gyakorlata Mentálhigiéné Esetmegbeszélés és szupervízió a gyakorlaton A szociális adminisztráció

14 Az egészségügy és a szociális terület szakemberei pl.: pszichológus, okleveles szociális munkás, orvos, diplomás ápoló, egészségügyi szakoktató, okleveles gyógypedagógus, okleveles szupervizor, szociális szervező

15

16 Gondozási-ápolási alapfeladatok A szükségletek felmérése Sajátos gondozási feladatok Gondozási-ápolási adminisztráció Foglalkoztatás I. Foglalkoztatás II. Munkahelyi egészség és biztonság és természetesen gyakorlatból Igen, 9. évfolyam végén szintvizsga majd a 3. év végén komplex az alábbi modulokból: A szakképző befejezése után lehetőség van 2 év alatt megszerezni az érettségit is, nappali tagozaton.

17 - Idősek Otthona, bentlakásos - helyszíni ápolás - betegápoló, kórházakban - fogyatékkal élők intézményeiben Hirdetések: házisegítségnyújtó Gondozó mozgásképes, zenekedvelő nénihez Wolfsburgba Gondozó egy müncheni nénihez

18

19 Mert: -Közel van lakóhelyemhez, nem kell korán kelni, - a gyakorlatok a térségben vannak, - ECDL vizsgát is tehetek, helyben, - a több oldalú ismeretszerzést számtalan program biztosítja (szeretek kirándulni, mozizni!!) - azt hallottam,hogy jó a légkör az iskolában.

20 A szakképesítés azonosító száma: 34 762 01 A szakképesítés megnevezése: Szociális gondozó és ápoló A szakmacsoport száma és megnevezése: 2 Szociális szolgáltatások Az iskolai tagozat kód és neve: 13. szociális szolgáltatások


Letölteni ppt "A 2014/15. tanévben a vasvári középiskolába lehet tanulni. Vas megyében az elsők között hirdetjük meg a nappali és ingyenes képzést."

Hasonló előadás


Google Hirdetések