Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mobilházat Olcsón? Na ne … gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mobilházat Olcsón? Na ne … gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !"— Előadás másolata:

1 Mobilházat Olcsón? Na ne … gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !

2 Kedves leendő Mobilház Tulajdonos ! Kedves leendő Mobilház Tulajdonos ! Ön nem véletlenül regisztrált a honlapunkon! Vagy még nem tette meg? Regisztráljon Most: http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz- hiba/?mobilhaz=26 Ön nem véletlenül regisztrált a honlapunkon! Vagy még nem tette meg? Regisztráljon Most: http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz- hiba/?mobilhaz=26 http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz- hiba/?mobilhaz=26 http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz- hiba/?mobilhaz=26 Biztos vagyok benne, hogy szeretne előbb utóbb egy mobilház boldog tulajdonosa lenni. Biztos vagyok benne, hogy szeretne előbb utóbb egy mobilház boldog tulajdonosa lenni. Jól sejtem? Tudok segíteni? Jól sejtem? Tudok segíteni?

3 Látott Ön már mobilházat élőben? Látott Ön már mobilházat élőben? Ha még nem, érdekelné milyen is egy ilyen ház?! Ha még nem, érdekelné milyen is egy ilyen ház?! Ha úgy dönt hogy érdekli, kérem hívjon fel ! Ha úgy dönt hogy érdekli, kérem hívjon fel ! Egyeztessünk időpontot! Egyeztessünk időpontot! Csoma Zsuzsanna 0670-574-4308 Csoma Zsuzsanna 0670-574-4308 Szívesen megmutatom Önnek ! Szívesen megmutatom Önnek !

4 Melyik házban élne szívesen? Vagy ebben?

5 Akik már vásároltak... Nézze meg hazai vásárlóink házait! Nézze meg hazai vásárlóink házait! Néhány ötlet az egyéni megjelenésre Néhány ötlet az egyéni megjelenésre Itt van pédának okáért Itt van pédának okáért Rita és Dani mobilháza akarja látni? Rita és Dani mobilháza akarja látni?

6 kezdet és a (végeredmény) … Új élet egy családnak !

7 Reméljük Önt is így láthatjuk hamarosan! "No, miért is volt jó választás a mobilház? Mert a sok típus közül ki tudtuk választani, hogy melyiket szeretnénk, és amikor megérkezett, nem okozott csalódást, hisz pont úgy nézett ki, mint a képeken. Olcsó és praktikus, nem utolsó sorban a kényelmünket szolgálja, és még a rezsi költsége is kicsi. Megvoltam elégedve a céggel és a megbízhatóságukkal. Ez a mai világba igen ritka.... Mindenkinek tiszta szívemből ajánlom." "No, miért is volt jó választás a mobilház? Mert a sok típus közül ki tudtuk választani, hogy melyiket szeretnénk, és amikor megérkezett, nem okozott csalódást, hisz pont úgy nézett ki, mint a képeken. Olcsó és praktikus, nem utolsó sorban a kényelmünket szolgálja, és még a rezsi költsége is kicsi. Megvoltam elégedve a céggel és a megbízhatóságukkal. Ez a mai világba igen ritka.... Mindenkinek tiszta szívemből ajánlom." 2010. márciusi bejegyzés 2010. márciusi bejegyzés

8 Mit szólna ehhez?

9 Vagy ehhez ?

10 És ez hogy tetszik?

11 Ha nyert volna azóta a lottón, akkor ez nem Önnek szól ! De ha még sem, és szeretne venni mobilházat De ha még sem, és szeretne venni mobilházat hívjon! Csoma Zsuzsanna 0670 574 4308 hívjon! Csoma Zsuzsanna 0670 574 4308 Email: mobilhome.org@gmail.com Email: mobilhome.org@gmail.commobilhome.org@gmail.com Érdemes élőben is megnéznie! De előtte regisztráljon a kedvezméyekért: Érdemes élőben is megnéznie! De előtte regisztráljon a kedvezméyekért: http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz-hiba/?mobilhaz=26 http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz-hiba/?mobilhaz=26http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz-hiba/?mobilhaz=26

12 Megtapasztalta már az angol lakberendezők profizmusát? Ült már a zseniálisan elrendezett nappali kényelmes kanapéján?

13 Kipróbálná milyen is? Kipróbálná milyen is? Mindenképp hívjon! 0670 574 4308 Megmutatom ! Mindenképp hívjon! 0670 574 4308 Megmutatom !

14  Látott Ön már mobilházat élőben? 

15 Ha még nem? Jöjjön el hozzánk! Érdemes megnézni!

16 Ne habozzon! Regisztráljon! hhhh tttt tttt pppp :::: //// //// mmmm oooo bbbb iiii llll hhhh aaaa zzzz aaaa kkkk.... hhhh uuuu //// hhhh uuuu //// 8888 ---- mmmm oooo bbbb iiii llll hhhh aaaa zzzz ---- hhhh iiii bbbb aaaa //// ???? mmmm oooo bbbb iiii llll hhhh aaaa zzzz ==== 2222 6666 Várjuk szeretettel nálunk. Várjuk szeretettel nálunk. Csoma Zsuzsanna Csoma Zsuzsanna Euro Caravan B&B Kft Euro Caravan B&B Kft Társértékesítő Társértékesítő 0670 574 4308 0670 574 4308 Email: mobilhome.org@gmail.com Email: mobilhome.org@gmail.commobilhome.org@gmail.com Érdemes élőben is megnéznie! De előtte regisztráljon a kedvezméyekért: ! Érdemes élőben is megnéznie! De előtte regisztráljon a kedvezméyekért: ! http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz-hiba/?mobilhaz=26 http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz-hiba/?mobilhaz=26 http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz-hiba/?mobilhaz=26 http://www.bpinvest.net Nincs telke a mobilházhoz? http://www.bpinvest.net Nincs telke a mobilházhoz? http://www.bpinvest.net Kérem hívjon segítek ! Kérem hívjon segítek !

17 Ez a kupon még mindig 300.000 Ft kedvezményt jelent Önnek ! Használja Ki ! Építkezés és építési engedély nélkül azonnal beköltözhető, Mobilházak nyaralónak, lakásnak..Gyors megoldás! Kedvezmények ha regisztrál itt : Építkezés és építési engedély nélkül azonnal beköltözhető, Mobilházak nyaralónak, lakásnak..Gyors megoldás! Kedvezmények ha regisztrál itt : http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz- hiba/?mobilhaz=26 és Öné ez a kupon, ami 300.000 Ft –ot ér Önnek a vásárlásnál! http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz- hiba/?mobilhaz=26 és Öné ez a kupon, ami 300.000 Ft –ot ér Önnek a vásárlásnál! http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz- hiba/?mobilhaz=26 http://mobilhazak.hu/hu/8-mobilhaz- hiba/?mobilhaz=26


Letölteni ppt "Mobilházat Olcsón? Na ne … gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !"

Hasonló előadás


Google Hirdetések