Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Miért vonzó a startup a befektetők szempontjából? Gaál Csaba az igazgatóság tagja, vezérigazgató Core Venture Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. KKV-AKADÉMIA.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Miért vonzó a startup a befektetők szempontjából? Gaál Csaba az igazgatóság tagja, vezérigazgató Core Venture Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. KKV-AKADÉMIA."— Előadás másolata:

1 Miért vonzó a startup a befektetők szempontjából? Gaál Csaba az igazgatóság tagja, vezérigazgató Core Venture Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. KKV-AKADÉMIA BKIK-Piac & Profit rendezvény Budapest, március 6.

2 Bemutatkozás

3 Kockázati tőkebevonás: 10 millió euró IPO: 9 milliárd forint tőkebevonás

4 A Jeremie-programról

5 Az MV Zrt. a 4/2011. (I.28.) Kormányrendeletben kijelölt kizárólagos forráskezelő szervezet a GOP 4., valamint a KMOP 1.3. prioritásnak : a Strukturális Alapokból származó forrásokból 243 Mrd Ft áll rendelkezésre a visszatérítendő pénzügyi eszközök típusú programok finanszírozásra (GOP+KMOP együtt) Ebből: - hiteltípusú programok:117 mrd Ft - garanciaprogramok: 66 mrd Ft - kockázati tőke program: 60 mrd Ft Összesen:243 mrd Ft JEREMIE Program Forrás: Bemutató1_Ildikó_ _v2.pptx 1

6 A kockázati tőkéről

7 Kockázati tőke vs. Vállalkozási tőke

8 Mit keres a befektető? 8 Kerékként hasznosítható ”O” betűket

9 Mit tud nyújtani a befektető? „Olaj”-at Molnár Ferenc: Egy, kettő, három

10 A befektetők 10

11 A Gazella-programról

12 Inkubátorok: A jövő „kis Neymar”-jainak 12 Forrás: Gazella-program: intézményesített támogatási forma az egészen korai fázisú projekteknek

13 A Core Venture tapasztalatairól

14 Túl sok projekt veszik el lehetőség 44 első találkozó 20 részletes üzleti terv 6 befektetési ajánlat ? befektetés

15 Túl sok projekt veszik el

16 16 A Core Venture eddigi tapasztalatai „Férfi és nő hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar – a férfi a nőt, a nő a férfit.” Karinthy Frigyes: Capillária

17 Legyünk képesek és legyen akaratunk megismerni, megérteni a másikat, megismertetni, megértetni magunkat, partnerként együttműködni. Mit tegyünk?

18 Köszönöm a figyelmet! Core Venture Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. Székhely: 1132 Budapest, Váci út 30. Cégjegyzékszám: Cg Adószám: A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletétől kapott tevékenységi engedélyről szóló határozat száma: H-EN-III-1090/2012 Telefon: Fax:


Letölteni ppt "Miért vonzó a startup a befektetők szempontjából? Gaál Csaba az igazgatóság tagja, vezérigazgató Core Venture Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. KKV-AKADÉMIA."

Hasonló előadás


Google Hirdetések