Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

10. szabály – A gól.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "10. szabály – A gól."— Előadás másolata:

1 10. szabály – A gól

2 10. szabály – A gól Gólszerzés A győztes csapat
Gólt kell ítélni, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák között és a keresztléc alatt, feltéve, hogy a gólt elérő csapat előzően nem követett el szabálysértést. A győztes csapat Az a csapat a győztes, amely több gólt ért el a mérkőzésen. A mérkőzés döntetlen, ha mindkét csapat egyenlő számú gólt ért el vagy nem esik gól.

3 10. szabály – A gól Versenyszabályok
Abban az esetben, ha a versenyszabályok megkövetelik, hogy egy döntetlenre végződött mérkőzés után győztest kell hirdetni, akkor ez csak a következő, az International F.A. Board által engedélyezett eljárásokkal engedélyezett: • idegenben szerzett gólok szabálya • hosszabbítás • büntetőpontról végzett rúgások

4 10. szabály – A gól Nem gól Ha a játékvezető gólt jelez, mielőtt a labda teljes terjedelmével áthaladt volna a kapuvonalon, és azonnal észreveszi hibáját, a játékot labdaejtéssel kell újraindítani arról a helyről, ahol a labda a játék megszakításának pillanatában volt, kivéve, ha az a kapuelőtéren belül történt. Ebben az esetben a játékvezető a labdaejtést a kapuvonallal párhuzamos, kapuelőteret határoló vonal azon pontján végzi el, amely a legközelebb esik ahhoz a helyhez, ahol a labda a játék megszakításának pillanatában volt.


Letölteni ppt "10. szabály – A gól."

Hasonló előadás


Google Hirdetések