Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mi is ez pontosan? Miért fontos nekünk? Hogyan kezdünk hozzá a használatához? 1/9 Mi is ez pontosan? 2/9 Miért fontos nekünk? 3/9 Hogyan kezdünk hozzá.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mi is ez pontosan? Miért fontos nekünk? Hogyan kezdünk hozzá a használatához? 1/9 Mi is ez pontosan? 2/9 Miért fontos nekünk? 3/9 Hogyan kezdünk hozzá."— Előadás másolata:

1

2 Mi is ez pontosan? Miért fontos nekünk? Hogyan kezdünk hozzá a használatához? 1/9 Mi is ez pontosan? 2/9 Miért fontos nekünk? 3/9 Hogyan kezdünk hozzá a használatához?

3

4 Mi nincs benne? Hogyan üzemeltetjük majd? Melyek a fő szerepkörök, szolgáltatások? 4/9 Mi nincs benne? 5/9 Hogyan üzemeltetjük majd? 6/9 Melyek a fő szerepkörök, szolgáltatások?

5

6 Mi a helyzet az alkalmazásokkal? Hardver, meghajtóprogramok? Active Directory??? 7/9 Mi a helyzet az alkalmazásokkal? 8/9 Hardver, meghajtóprogramok? 9/9 Active Directory???

7

8 Magyar Technet Fórum http://forums.microsoft.com/Technet- HU/default.aspx?SiteID=52 Server Core fórum (angol, TechNet) http://forums.microsoft.com/TechNet/ShowForum.a spx?ForumID=582&SiteID=17 Server Core blog http://blogs.technet.com/server_core „Command-line reference A-Z” http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=20331

9


Letölteni ppt "Mi is ez pontosan? Miért fontos nekünk? Hogyan kezdünk hozzá a használatához? 1/9 Mi is ez pontosan? 2/9 Miért fontos nekünk? 3/9 Hogyan kezdünk hozzá."

Hasonló előadás


Google Hirdetések