Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Keresztény gondolat és tevékenység A múlt vasárnap feleségemmel koccogtunk a templom felé, amikor megpillantottam egy szerencsétlen alakot, szakadt rongyokban.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Keresztény gondolat és tevékenység A múlt vasárnap feleségemmel koccogtunk a templom felé, amikor megpillantottam egy szerencsétlen alakot, szakadt rongyokban."— Előadás másolata:

1

2 Keresztény gondolat és tevékenység A múlt vasárnap feleségemmel koccogtunk a templom felé, amikor megpillantottam egy szerencsétlen alakot, szakadt rongyokban. Egyesek bámulták, mások gyorsan elfordították arcukat, hogy nehogy szennyezödjenek…..

3 Ekkor eszembe jutottak a papunk mondásai, hogy a szegényeket segitsük, adjuk enni az éhezöknek, ruhát a rongyosoknak… Egy belsö hang kényszerített arra, hogy ezt a boldogtalan teremtést megérintsem. A teste rongyokkal fedve és holmijai két müanyag zsacskóban..

4 És a belsö hang kényszerített:: „Nyújts d ki a kezedet és érints ed meg!!“ És ahogy haboztam ismét megszólalt a belsö hang: „Nyújts d ki a kezedet és érintsed meg!!“ És akkor már nem tudtam ellenállni...

5

6 ... És akkor a feleségem kinyújtotta a kezét és megéritett engem…

7 Tja, a következö hetekben nem hiszem, hogy templomba tudok menni!


Letölteni ppt "Keresztény gondolat és tevékenység A múlt vasárnap feleségemmel koccogtunk a templom felé, amikor megpillantottam egy szerencsétlen alakot, szakadt rongyokban."

Hasonló előadás


Google Hirdetések