Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Legmodernebb mobiltelefonok Az új generáció Készítette: Kazai Péter.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Legmodernebb mobiltelefonok Az új generáció Készítette: Kazai Péter."— Előadás másolata:

1 Legmodernebb mobiltelefonok Az új generáció Készítette: Kazai Péter

2 Nokia N92 - televíziózás mobilon A Nokia bemutatta a világ első DVB-H vevős telefonját. Az N92 a DVB-H receivernek köszönhetően már tv nézésre is kiválóan alkalmas, sőt, a kihajtható kijelző ezt a képességét is nyomatékosítja. A tv nézésre dedikált modell kijelzője ugyanis kihajtható és elfordítható. A kijelző mérete sem szokványos, 2.8" képátlójú, 240x320 pixel felbontású, és 16 millió szín megjelenítésére képes. A készüléken a harmadik generációs Series 60 platform fut, Symbian operációs rendszerrel.Speciális gombok kaptak helyet a készüléken a multimédia tartalmak könnyű kezelésére. 2 megapixeles kamera, FM rádió és Visual Radio is megtalálható a szolgáltatások listáján. A kommunikációs lehetőségek széles körűek, WiFi, Bluetooth, IrDA, USB 2.0 kompatibilis a készülék. A memória 2 GB-ig bővíthető. A Nokia bemutatta a világ első DVB-H vevős telefonját. Az N92 a DVB-H receivernek köszönhetően már tv nézésre is kiválóan alkalmas, sőt, a kihajtható kijelző ezt a képességét is nyomatékosítja. A tv nézésre dedikált modell kijelzője ugyanis kihajtható és elfordítható. A kijelző mérete sem szokványos, 2.8" képátlójú, 240x320 pixel felbontású, és 16 millió szín megjelenítésére képes. A készüléken a harmadik generációs Series 60 platform fut, Symbian operációs rendszerrel.Speciális gombok kaptak helyet a készüléken a multimédia tartalmak könnyű kezelésére. 2 megapixeles kamera, FM rádió és Visual Radio is megtalálható a szolgáltatások listáján. A kommunikációs lehetőségek széles körűek, WiFi, Bluetooth, IrDA, USB 2.0 kompatibilis a készülék. A memória 2 GB-ig bővíthető.

3 Nokia N92 - televíziózás mobilon

4 Motorola MS550 3 megapixel, optikai zoom. Ja, és telefonálni is lehet vele! A Motorola olyan telefont dobott piacra, ami az alsókategóriás digitális fényképezők helyett már alternatívát jelenthet. A kialakítás elég érdekesre sikeredett, mert a készülék felső része elcsúsztatható, a kamera optikája pedig kihajtható. A készülék igazából sokkal inkább hasonlít egy digitális fényképezőgépre, mint egy mobiltelefonra.A kamera egyébként 3 megapixeles, kétszeres optikai zoommal és vakuval is rendelkezik. A telefon AAC, AAC+ és MP3 fájlokat játszó zenelejátszót is tartalmaz. A belső memória TransFlash/microSD kártyával bővíthető.A készülék 2,2"-os LCD kijelzőt fog kapni. Tömege 175 gramm, méretei 112x51x25,7 mm. A telefon Dél-Koreában még ebben a hónapban megjelenik. 3 megapixel, optikai zoom. Ja, és telefonálni is lehet vele! A Motorola olyan telefont dobott piacra, ami az alsókategóriás digitális fényképezők helyett már alternatívát jelenthet. A kialakítás elég érdekesre sikeredett, mert a készülék felső része elcsúsztatható, a kamera optikája pedig kihajtható. A készülék igazából sokkal inkább hasonlít egy digitális fényképezőgépre, mint egy mobiltelefonra.A kamera egyébként 3 megapixeles, kétszeres optikai zoommal és vakuval is rendelkezik. A telefon AAC, AAC+ és MP3 fájlokat játszó zenelejátszót is tartalmaz. A belső memória TransFlash/microSD kártyával bővíthető.A készülék 2,2"-os LCD kijelzőt fog kapni. Tömege 175 gramm, méretei 112x51x25,7 mm. A telefon Dél-Koreában még ebben a hónapban megjelenik.

5 Motorola MS550

6 Nokia N70 - Ellenállhatatlan Az N-Series sorozat legújabb tagja minden várakozásunkat felülmúlta. A Nokia pár apróságot leszámítva igen remek típust alkotott az N70 személyében. Talán túlságosan is. A Nokiának sikerült a 6680-asra, illetve annak rendkívül sikeres fogadtatására, eladási adataira is rátenni egy lapáttal: az N70 személyében megalkották a piac egyik legsokoldalúbb és legjobban kezelhető 3G telefonját. A Nokiának sikerült a 6680-asra, illetve annak rendkívül sikeres fogadtatására, eladási adataira is rátenni egy lapáttal: az N70 személyében megalkották a piac egyik legsokoldalúbb és legjobban kezelhető 3G telefonját. Ez bizony nem egy hétköznapi készülék, tehát nem meglepő, hogy a gyári csomagban lapul például egy designos, fehér színű sztereó headset, egy usb szinkronkábel, töltő, bőr csuklópánt és egy törlőkendő is. Mindezeken felül kapunk még egy 64MB-os RS-DV-MMC memóriakártyát is a hozzávaló toldalékkal, melynek segítségével az apró memórialemezt régebbi MMC foglalatokba is bele tudjuk rakni. Ahogyan az a mostanában piacot látott Nokia telefonok, úgy az N70 is vékonyabb csatlakozós töltőt kapott, de az alapcsomagban nagyon dicséretes módon egy átalakítót is kapunk. Már a dobozon és annak tartalmán is érezni, hogy itt valami kiemelkedően jó dologról van szó, egy olyan valamiről, amire már régóta várunk. Ez bizony nem egy hétköznapi készülék, tehát nem meglepő, hogy a gyári csomagban lapul például egy designos, fehér színű sztereó headset, egy usb szinkronkábel, töltő, bőr csuklópánt és egy törlőkendő is. Mindezeken felül kapunk még egy 64MB-os RS-DV-MMC memóriakártyát is a hozzávaló toldalékkal, melynek segítségével az apró memórialemezt régebbi MMC foglalatokba is bele tudjuk rakni. Ahogyan az a mostanában piacot látott Nokia telefonok, úgy az N70 is vékonyabb csatlakozós töltőt kapott, de az alapcsomagban nagyon dicséretes módon egy átalakítót is kapunk. Már a dobozon és annak tartalmán is érezni, hogy itt valami kiemelkedően jó dologról van szó, egy olyan valamiről, amire már régóta várunk.

7 Nokia N70

8 Nokia N90 - A médiamágnás A finn gyártó hazai képviseletétől kaptuk kéthetes használatra az újabb nyakatekert mobilt, mely autofókuszos, 2 megapixeles Carl Zeiss optikája mellett még 3G-képes is. Csak ne lenne ilyen nagy... A Nokia első két megapixeles mobiltelefonja ez, melyet egy új, úgynevezett N-szériában dobott piacra a gyártó, ezzel is sugallva az N- tertainment, vagyis szórakozást, szórakoztatást, mint primér funkciót a mai mobiltelefónia világában. Lett egy dupla kijelzős, kettényithatós, 6260-as módjára forgatható fejű készülékünk, melynek kinyitott állapotban a hátulján egy 2 megapixeles optikát rejtő púp éktelenkedik, ráadásul ez is forgatható. Mindent egybevetve egy méreteit tekintve túlságosan nagy, egy kézzel alig nyitható készülékről beszélhetünk, mely inkább kamerának jó, mintsem telefonálásra. Igaz, alapvetően arra találták ki.

9 Nokia N90 - A médiamágnás

10 Nokia 9500 kommunikátor A 9500 két féle módban képes háromsávos üzemelésre, vagy 900/1800/1900 MHz-en, vagy 850/1800/1900 MHz-en. A GSM üzemmód mellett támogatja a GPRS és az EGPRS (EDGE) kommunikációt is. A számítógéppel és más eszközökkel Wireless LAN (802.11b), Bluetooth vagy USB segítségével tud kapcsolatot létesíteni. Az MMS üzenetküldést már egy VGA kamera is segíti, valamint a Symbian OS 7.0 segítségével már a J2ME alkalmazásokat és játékokat is támogatja. A 9500 két féle módban képes háromsávos üzemelésre, vagy 900/1800/1900 MHz-en, vagy 850/1800/1900 MHz-en. A GSM üzemmód mellett támogatja a GPRS és az EGPRS (EDGE) kommunikációt is. A számítógéppel és más eszközökkel Wireless LAN (802.11b), Bluetooth vagy USB segítségével tud kapcsolatot létesíteni. Az MMS üzenetküldést már egy VGA kamera is segíti, valamint a Symbian OS 7.0 segítségével már a J2ME alkalmazásokat és játékokat is támogatja. A legújabb Communicator két darab színes kijelzővel rendelkezik, az egyik 640 x 200 pixeles felbontás mellett 16 bites színmélységű - ezen jelenik meg a Nokia Series 80 felhasználói felület -, a másik pedig 128 x 128 pixeles és itt a Series 40 felület látható. Az eszközbe egyébként nem kevesebb, mint 80 MB memóriát pakoltak. A beépített email kliens képes POP3, IMAP4, SMTP és SyncML kapcsolatra is, a böngészés pedig HTML/XHTML és JavaScript 1.3 révén valósulhat meg. A 9500-ban nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra is, amelyet az SSL/TLS és Ipsec VPN szolgáltatásokkal ér el. A telefon több népszerű dokumentum formátumot is közvetlenül képes megjeleníteni A legújabb Communicator két darab színes kijelzővel rendelkezik, az egyik 640 x 200 pixeles felbontás mellett 16 bites színmélységű - ezen jelenik meg a Nokia Series 80 felhasználói felület -, a másik pedig 128 x 128 pixeles és itt a Series 40 felület látható. Az eszközbe egyébként nem kevesebb, mint 80 MB memóriát pakoltak. A beépített email kliens képes POP3, IMAP4, SMTP és SyncML kapcsolatra is, a böngészés pedig HTML/XHTML és JavaScript 1.3 révén valósulhat meg. A 9500-ban nagy hangsúlyt fektettek a biztonságra is, amelyet az SSL/TLS és Ipsec VPN szolgáltatásokkal ér el. A telefon több népszerű dokumentum formátumot is közvetlenül képes megjeleníteni

11 Nokia 9500 kommunikátor


Letölteni ppt "Legmodernebb mobiltelefonok Az új generáció Készítette: Kazai Péter."

Hasonló előadás


Google Hirdetések