Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fehérjék 2 Simon István MTA Enzimológiai Intézet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fehérjék 2 Simon István MTA Enzimológiai Intézet."— Előadás másolata:

1 Fehérjék 2 Simon István MTA Enzimológiai Intézet

2 Amino acid composition of proteins

3 Chou-Fasman Paraméterek Aminosav P(a) P(b) Alanine Arginine Aspartic Acid Asparagine Cysteine Glutamic Acid Glutamine Glycine Histidine Isoleucine Leucine Lysine Methionine Phenylalanine Proline Serine Threonine Tryptophan Tyrosine Valine

4 Másodlagos szerkezetet becslő módszerek pontossága

5 Aminosav helyettesítési mátrix

6 Diszulfid becslő potenciál

7

8

9

10 Szerin proteázok szekvenciáinak összehasonlítása

11 Aminosavak konzervativitása és eltemetettsége

12

13 Homológia meghatározása

14 Szerkezetbecslés homológia alapján

15 Pairwise energy calculated from structure

16 To take into account that the contribution of amino acid i depends on its interaction partners, we need a quadratic form in the amino acid composition The connection between composition and energy is encoded by the 20x20 energy predictor matrix: P ij Estimation of pairwise energies from amino acid compositions

17 Estimated energies correlate with calculated energies Corr coeff: 0.74


Letölteni ppt "Fehérjék 2 Simon István MTA Enzimológiai Intézet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések