Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Igaz vagy hamis? „Mindig volt – mindig lesz.” „A legősibb mesterség” „Áldozat nélküli bűncselekmény” „A prostitúció megvédi a többi nőt a nemi erőszaktól.”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Igaz vagy hamis? „Mindig volt – mindig lesz.” „A legősibb mesterség” „Áldozat nélküli bűncselekmény” „A prostitúció megvédi a többi nőt a nemi erőszaktól.”"— Előadás másolata:

1 Igaz vagy hamis? „Mindig volt – mindig lesz.” „A legősibb mesterség” „Áldozat nélküli bűncselekmény” „A prostitúció megvédi a többi nőt a nemi erőszaktól.” „A prostitúció ellenzői a prostituáltak ellenségei.” „Meg kell értenünk: egyesek, pl. a fogyatékos emberek egyszerűen rászorulnak a prostitúcióra.” „A férfiaknak szükségük van szexre.” „A prostituáltak – szélsőséges kivételektől eltekintve – önként és szabadon döntenek a prostitúció mellett.” „A prostituált degeszre keresi magát, miközben szegény férfinak a gatyája is rámegy.” „A prosti kétszer élvez! Először a szexben, azután, amikor megkapja a pénzt.” „Legalizálni kell a prostitúciót, és általában a szexipart: ez biztonságot jelenthetne a nőknek az esetleg veszélyes kliensekkel szemben, egészség- és nyugdíjbiztosításban részesülhetnének, és a társadalom is inkább megbecsülné őket.”

2 Számtanpélda: Amszterdam, 2012. Lakbér1 500 Euro Ablakbérlet150/nap =<4 500 Euro Együtt6 000 Euro Egy évre72 000 Euro Forintban 1 évre21 600 000 Ft A magyar állam évente 6 000 000 Ft-ot költ az emberkereskedelem áldozatainak ellátására.

3 A kényszer nagy háromszöge


Letölteni ppt "Igaz vagy hamis? „Mindig volt – mindig lesz.” „A legősibb mesterség” „Áldozat nélküli bűncselekmény” „A prostitúció megvédi a többi nőt a nemi erőszaktól.”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések