Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Talentum tábor 2008. Kulturális és Oktatási Minisztérium főtámogatásával.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Talentum tábor 2008. Kulturális és Oktatási Minisztérium főtámogatásával."— Előadás másolata:

1 Talentum tábor 2008. Kulturális és Oktatási Minisztérium főtámogatásával

2 A Lényeg Általános iskolások, vagy középiskolások részére szervezett élmény, alkotó és ismeretterjesztő tábor a nyáron. Meghívott, elismert művészek, tudósok tartanak félnapos szemináriumot. Előadásuk szakmai továbbképzésnek is számít, de a szemléletükkel segítik a gyerekek fejlődését igazán.

3 A Részletek A gyerekek tábori körülmények között élnek.A gyerekek tábori körülmények között élnek. Brigádokat alakítanak, megválasztják tisztségviselőiket (brigádvezető, szervező).Brigádokat alakítanak, megválasztják tisztségviselőiket (brigádvezető, szervező). Rendszeres és egészséges étkezés, naponta ötször.Rendszeres és egészséges étkezés, naponta ötször. Délelőtt előadások: művészetek, sport, tudomány témakörökben. Ezek hasznosak és érdekesek.Délelőtt előadások: művészetek, sport, tudomány témakörökben. Ezek hasznosak és érdekesek. Az előadók a szakmájuk elitjéhez tartoznak.Az előadók a szakmájuk elitjéhez tartoznak. Délután folytatódik az előadás, gyakorlással.Délután folytatódik az előadás, gyakorlással. Az előadás után gyakorlatok: egyénileg, csoportokban.Az előadás után gyakorlatok: egyénileg, csoportokban. A gyakorlatok során alkotni is kell.A gyakorlatok során alkotni is kell. Az alkotások vagy témaorientáltak (eseményekhez), vagy személyekhez adresszálva készülnek.Az alkotások vagy témaorientáltak (eseményekhez), vagy személyekhez adresszálva készülnek. Késő délután és kora este szórakozás, tánc, ének, koncert, együtt az egész tábor.Késő délután és kora este szórakozás, tánc, ének, koncert, együtt az egész tábor. A tábor időtartama: legalább tíz nap, de inkább két hét.A tábor időtartama: legalább tíz nap, de inkább két hét. A tábor helyszíne: csatlakozik valamely más nagy rendezvényhez (pl. Művészetek völgye)A tábor helyszíne: csatlakozik valamely más nagy rendezvényhez (pl. Művészetek völgye)

4 A Táborlakók „A” csoport: 12-14 évesek.„A” csoport: 12-14 évesek. „B” csoport: 14-18 évesek.„B” csoport: 14-18 évesek. Az iskolák delegálják.Az iskolák delegálják. A Talentum Teszt Centrum által javasolt tehetségek.A Talentum Teszt Centrum által javasolt tehetségek. Akik szociális okok miatt nehezen tudnának egy ilyen táborban részt venni, de kiemelkedően tehetségesek.Akik szociális okok miatt nehezen tudnának egy ilyen táborban részt venni, de kiemelkedően tehetségesek. Akik tehetségesek és meg tudják fizetni.Akik tehetségesek és meg tudják fizetni. Akik egyéb módon kerülhetnek be.Akik egyéb módon kerülhetnek be.

5 Az Előadók Benkő László, zenész, az Omega együttes vezetőjeBenkő László, zenész, az Omega együttes vezetője Varga Miklós, ékszerkészítő művészVarga Miklós, ékszerkészítő művész Goya von Gerendássy Ács György, festőművész, Goya szépunokájaGoya von Gerendássy Ács György, festőművész, Goya szépunokája Lőrincz János, az Ökonet második embereLőrincz János, az Ökonet második embere Mag Mihály, a vonalkód királyaMag Mihály, a vonalkód királya Péter Szabó Szilvia, énekes, NOX-tagPéter Szabó Szilvia, énekes, NOX-tag Vass Lajos, vezérigazgató, OperaházVass Lajos, vezérigazgató, Operaház

6 A Táborvezetők A szervezők.A szervezők. A felkért nevelők.A felkért nevelők. A szakmai vezető.A szakmai vezető. A szponzorok képviselői.A szponzorok képviselői. Egyéb szakemberek.Egyéb szakemberek.

7 A Tábortanács tagjai Táborvezető,Táborvezető, Helyettes,Helyettes, Asszisztens,Asszisztens, Kultúros,Kultúros, Egészségügyis,Egészségügyis, Gazdaságis,Gazdaságis, PR vezető,PR vezető, FőtámogatóFőtámogató

8 A Szponzorok Biotermékek gyártói, forgalmazóiBiotermékek gyártói, forgalmazói Művészi eszközök gyártói, forgalmazóiMűvészi eszközök gyártói, forgalmazói AlapítványokAlapítványok MLM cégekMLM cégek Állami hivatalokÁllami hivatalok SzülőkSzülők És még sokan másokÉs még sokan mások

9 A Megvalósítás A projekt ismertetése, partnerek szervezése.A projekt ismertetése, partnerek szervezése. Kreatív csoport megszervezése.Kreatív csoport megszervezése. Kreatív tréning – tervezés.Kreatív tréning – tervezés. Reklám-propaganda munkaReklám-propaganda munka Partnerek szervezése.Partnerek szervezése. A Tábortanács megszervezéseA Tábortanács megszervezése Az erőforrások biztosításaAz erőforrások biztosítása Előadók szervezéseElőadók szervezése Helyszín biztosításaHelyszín biztosítása Program, műsor komplettálásaProgram, műsor komplettálása A tábor sikeres megvalósításaA tábor sikeres megvalósítása

10 Az Alkotások A Talentum tábor különlegessége, hogy a gyerekek alkotnak, és alkotásaikat vagy rendezvényekre, vagy személyeknek készítik.A Talentum tábor különlegessége, hogy a gyerekek alkotnak, és alkotásaikat vagy rendezvényekre, vagy személyeknek készítik. Az alkotásokra lehet jelentkezni cégeknek, ezek az alkotások megvásárolhatók.Az alkotásokra lehet jelentkezni cégeknek, ezek az alkotások megvásárolhatók. Az alkotások egy része az időseknek készül, ingyenesen.Az alkotások egy része az időseknek készül, ingyenesen. Az alkotások lehetnek megbízásosak is.Az alkotások lehetnek megbízásosak is. A gyerekek maguknak is, családjuknak is alkothatnak.A gyerekek maguknak is, családjuknak is alkothatnak. A legjobb alkotások külön díjazásban részesülnek.A legjobb alkotások külön díjazásban részesülnek.


Letölteni ppt "Talentum tábor 2008. Kulturális és Oktatási Minisztérium főtámogatásával."

Hasonló előadás


Google Hirdetések