Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mudrák Svami Purna 2007. Torockó.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mudrák Svami Purna 2007. Torockó."— Előadás másolata:

1 Mudrák Svami Purna 2007. Torockó

2 Tegnap beszéltünk a mudrákról.
A mudrák nagyon fontosak, különböző alkalmakkor használhatjuk őket. Például, amikor dühösek, depressziósok, frusztráltak vagyunk, aggodalommal vagyunk telve, amikor nem tudunk aludni, amikor fájdalmunk van, amikor várunk… Az összes problémában a mudrák segítenek. Akkor, amikor valamelyikben benne vagyunk és akkor is, amikor valamelyikben éppen nem. Pár mudra gyakorlása nagyon sokat tud segíteni nekünk.

3 Ez a leghíresebb mudra, a Buddha mudra – amint ismerjük.

4 Másik meditcáiós mudra pedig ez.

5 Ez az üdvözlő mudra.

6 A befogadás mudrája ez. Minden vallás használ mudrákat. Mudrák nélkül nincs vallás. Ez a mudra nagyon fontos a befogadásra. Amikor szeretnénk valamit kapni, amikor üresnek érezzük magunkat, amikor azt érezzük, hogy senkik vagyunk, amikor azt érezzük, hogy segítségre van szükségünk, amikor szükségben vagyunk, amikor éhesnek érezzük magunkat – mindezekben az időkben használhatjuk ezt a mudrát.

7 A mestereknek és a tanítóknak ez a mudrája.
„Ne aggódj, veled vagyok.” Általában a gyereknek szoktuk ezt mondani, hogy nyugodj le. A tanítványnak mondja ezt a tanító, hogy csak könnyedén, veled vagyok, ne aggódj, védve vagy, gondoskodnak rólad, gondoznak, megkapod, ami kell.

8 Ez a mudra azt jelenti, hogy megkérjük Lakshmit, hogy maradjon vegyünk.
Lakshmi a gazdagság istene. Ezzel a mudrával megkérjük, hogy maradjon velünk, ne hagyjon el minket. Növeli a vagyonunkat, a felvirágzásunkat.

9 Ez a mudra védi azt, ami legkedvesebb számunkra
Ez a mudra védi azt, ami legkedvesebb számunkra. Amikor gondoskodni akarunk valakiről, amikor a családunkat, szeretteinket, kedvesünket akarjuk óvni valamitől. Amikor egy gyertya lángját a széltől akarjuk óvni – arra gondoljunk.

10 Ez a mudra a gyógyítás mudrája. Lótusz mudra.

11 Ez a mudra a reggeli mudra, a jövőnket, vagy a célunkat tekintjük bele
Ez a mudra a reggeli mudra, a jövőnket, vagy a célunkat tekintjük bele. Megvédi a jövőnket, a mi célunkat, végcélunkat akár.

12 Ez a mudra: „Távozz tőlem”
Ez a mudra: „Távozz tőlem”. Amikor védeni akarjuk magunkat a helytelen dolgoktól, emberektől.

13 Gyógyítás, tisztítás, ragyogás, szépség, egészség, a jól-létnek az érzése, boldogságérzés. Tegnap így vettük az Artit.

14 A két tenyér összedörzsölése: a keringés, élet, az energia hulláma, folyama.


Letölteni ppt "Mudrák Svami Purna 2007. Torockó."

Hasonló előadás


Google Hirdetések