Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÖNT IS IRRITÁLJA HA TELEPÍTÉS UTÁN HIBÁRA KELL VISSZAMENNI A CÉGÉNEK? Íme egy eszköz, amivel a telepítési problémák drasztikusan csökkenthetők, így nincs.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÖNT IS IRRITÁLJA HA TELEPÍTÉS UTÁN HIBÁRA KELL VISSZAMENNI A CÉGÉNEK? Íme egy eszköz, amivel a telepítési problémák drasztikusan csökkenthetők, így nincs."— Előadás másolata:

1 ÖNT IS IRRITÁLJA HA TELEPÍTÉS UTÁN HIBÁRA KELL VISSZAMENNI A CÉGÉNEK? Íme egy eszköz, amivel a telepítési problémák drasztikusan csökkenthetők, így nincs hiba, nem kell visszamenni és nincs felesleges kiadás! Összeállította:Karda István

2 MARIEL digitális kijelzésű töltő Vákuumoló •Menyibe kerül? •Megéri? •Miért jó?

3 Menyibe kerül? ARMATURA BM2-3-DS-CLIM 5 TÖMLÖVEL REFCO 42 325 Ft VÁKUUMSZIVATTYU 2 FOK. 49 000 Ft TORRMÉRÖ VG-64 ELEKTRONIKUS REFCO 107 100 Ft MÉRLEG ELEKTR. REF-METER- OCTA 9 7771 Ft Amit kiváltunk az kb. 296 000 FT-ba kerül?

4 Megéri? Egy eszköz ami olcsóbb, sokkal kisebb és könnyebb, megéri az árát? Igen, mert ez az eszköz, kényelmesen használható, így nincs hiba, nem kell visszamenni nincs felesleges kiadás! EZÉRT ÉRI MEG!

5 Tisztességes felszerelést vagy 2 ember cipel fel a tetőre, vagy fel sem viszik a szerelők!

6 Esetleg egy is felviheti, ha nagy, erős és tud repülni!

7

8 Miért jó?

9 Szokásos szerszám mennyiség és súlya A mi megoldásunk, amit fel tud vinni a telepítő

10 Az eszköz (a képekkel ellentétben) magyar nyelven lépésről lépésre vezeti a telepítőt végig a hibátlan szerelés útján!

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27 A képernyőről okos telefonnal készít egy fényképet és kiváló üzembe helyezési dokumentumhoz is jutott a cége! Reklamációk megelőzhetőek, kivédhetőek! Az eszköz (a képekkel ellentétben) magyar nyelven lépésről lépésre vezeti a telepítőt végig a hibátlan szerelés útján!

28 Megéri? Egy eszköz ami olcsóbb, sokkal kisebb és könnyebb, megéri az árát? Igen, mert ez az eszköz, kényelmesen használható, így nincs hiba, nem kell visszamenni, nincs felesleges kiadás! Használják, és EZÉRT ÉRI MEG!

29 Az eszköz bevezető akció keretében rendelhető Columbus Klíma Cégcsoportnál! ÁR: Magyar nyelvű változat vákuum szivattyú + komplett digitális szett és bőrönd 155.000 FT+ÁFA R410A 800 g-os acélpalack: 2.500 Ft+ÁFA Szállítási határidő (angol nyelvű): 2-3 hét Szállítási határidő (magyar nyelvű): kb. 4 hét

30 Rendelés esetén, kérjük írjon az alábbi e-mail címre: info@columbus-klima.hu KÖSZÖNJÜK A FIGYELMET! info@columbus-klima.hu


Letölteni ppt "ÖNT IS IRRITÁLJA HA TELEPÍTÉS UTÁN HIBÁRA KELL VISSZAMENNI A CÉGÉNEK? Íme egy eszköz, amivel a telepítési problémák drasztikusan csökkenthetők, így nincs."

Hasonló előadás


Google Hirdetések