Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mérleg és eredmény- kimutatás. Törzsek  „A” és „B” típusú mérleg és eredménykimutatás készíthető  Eredménykimutatás összköltség és forgalmi költség.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mérleg és eredmény- kimutatás. Törzsek  „A” és „B” típusú mérleg és eredménykimutatás készíthető  Eredménykimutatás összköltség és forgalmi költség."— Előadás másolata:

1 Mérleg és eredmény- kimutatás

2 Törzsek  „A” és „B” típusú mérleg és eredménykimutatás készíthető  Eredménykimutatás összköltség és forgalmi költség formátumban készíthető  A mutatószámok képzésére van lehetőség (paraméterezett)

3 Törzsek kialakítása  Új mérlegsort lehet létrehozni eltolással vagy behúzással  Egy mérleg, vagy eredménykimutatás sorhoz több főkönyvi számla rendelhető  Megadható alternatív sor az előjelek helyes kezelésére

4 Forgalom felvitele  Lehetőség van Terv, illetve Előző időszak adatok felvitelre az összehasonlíthatósághoz  Az adatátvétel pontban pedig a főkönyvi könyveléstől a tényleges adatok átvételére

5 Kimutatások  Mérleg, eredménykimutatás készítése  Gyűjtő számok listázása  Kerekítési hibák javítása  Mutatószám lista készítése (paraméteres)

6 Szűrő ablak  A kimutatás kérhető fájl-ba, képernyőre, nyomtatóra és Excel táblába  Alapból magyar és angol nyelven készít kimutatást, de feltölthető több idegen nyelv is  Jelleg szerint lehet bevallás formátum és tételes lista is

7 Tel:46/ / / / Fax:46/ Miskolc, Vologda u.


Letölteni ppt "Mérleg és eredmény- kimutatás. Törzsek  „A” és „B” típusú mérleg és eredménykimutatás készíthető  Eredménykimutatás összköltség és forgalmi költség."

Hasonló előadás


Google Hirdetések