Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Európai Gasztro-Portré” Leonardo da Vinci mobilitási projekt 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Európai Gasztro-Portré” Leonardo da Vinci mobilitási projekt 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév."— Előadás másolata:

1 „Európai Gasztro-Portré” Leonardo da Vinci mobilitási projekt 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév 86 résztvev ő vel 2012/2013 projektév 80 résztvev ő vel Pályázatkiíró Magyarországon: Tempus Közalapítvány Budapest Résztvev ő k: Szakközépiskolai és szakképz ő évfolyamok pincér és szakács tanulói

2 Program célja:  tapasztalatszerzés  szakmai ismeretek b ő vítése  idegen kultúrák megismerése  idegen nyelvi ismeretek fejlesztése Fogadó országok: Németország, Ciprus, Ausztria, Norvégia, Szlovákia Külföldön eltöltött gyakorlati id ő : 1 hónap-7 hónap

3 Az eredményes külföldi gyakorlat elismerése:  Europass mobilitási igazolvány  Külföldi referencia a fogadószállodától  Séf Szakképz ő Iskola elismer ő oklevél

4 Mit nyújt a mobilitás?  könnyebb elhelyezkedést a jöv ő ben  a választott szakma jobb megismerését  tágabb ismereteket  több gyakorlati tapasztalatot  sikeresebb záróvizsgákat  nyelvvizsga lehet ő ségeket  sikeres fejl ő dést, haladást

5 Fotók a kinti id ő szakról : Asterias Beach Hotel Ayia Napa:

6 Éttermi f ő nökünkkel és f ő szakácsunkkal: Munka közben:

7 A gyönyör ű Ciprus:

8 Atlantica Aeneas Hotel***** Ayia Napa Ciprus:

9 Flachauban (Ausztria) gyakorlaton Robi és Attila ( ): Terítés közben:

10 Friedrichrodaban és között Berghotel

11 A csapat:

12 Szilveszteri fellépésünk:

13 Brigi, Betti és Dávid Norvégiában gyakorlaton ig a Grill&Steakhouse-nál:

14 Bergen:Vízesés:

15 Oberhofi (Németország) program Útban a fogadó szállodánk felé:

16 Brigádunk az Oberland hotelban:Civilben a csapat:

17 Fotók a kinti id ő szakról : Asterias Beach Hotel Ayia Napa:

18 Ciprus, itt dolgozunk:

19 Cipruson a csapat:

20 Fogadószállodánk Limassolban:

21 A Csapat Limassolban:

22 Friedrichroda:

23 Larnaca repül ő tér:

24 Türingiai gyakorlat:

25 Képek a kinti időszakról

26 Egy kis bemutató a faluról és környékéről!  Bad Mitterndorf

27

28 Hotel Kogler

29 Szobalány (Maria) Mosogató (Nade) Gyakornok (Szandi) Konyhafőnök (Thomas) Főpincér (Kattrine)

30 A kép magáért beszél! Nincs olyan ember, aki ne lenne beöltözve valaminek. Itt a farsang 5 napig tart. Ez alatt minden nap mindenki beöltözve mászkál az utcán, a szórakozó helyeken, na és persze a munkahelyeken is

31 Munka közben

32 Általunk készített ételek

33

34

35

36

37 Képek a kinti időszakról A főnök és a lányok

38 A Séfes csapat az Aeneas hotelban

39 Ausztriában gyakorlatonMagyar tanulók és vendégek rangadója

40 Buli-Ciprus Ayia Napa

41 Ciprus, munka előttCiprus, tengerpart

42 Egy kis szabadidő„Végeztem a terítéssel!”

43 Lavinia étterem Németországban

44 Plori cocktail bar a Hotel Aeneasban Repülünk!-Ciprus Lunapark

45 Szabadidő

46 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "„Európai Gasztro-Portré” Leonardo da Vinci mobilitási projekt 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév."

Hasonló előadás


Google Hirdetések