Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Milyen időt élünk? Maldív szigetek (National Geography) 2005. A szigetek 80% kevesebb, mint 1m-el van a tengerszint felett, 100 éven belül a Maldivok lakhatatlanná.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Milyen időt élünk? Maldív szigetek (National Geography) 2005. A szigetek 80% kevesebb, mint 1m-el van a tengerszint felett, 100 éven belül a Maldivok lakhatatlanná."— Előadás másolata:

1 Milyen időt élünk? Maldív szigetek (National Geography) 2005. A szigetek 80% kevesebb, mint 1m-el van a tengerszint felett, 100 éven belül a Maldivok lakhatatlanná válhatnak. Az ország 360,000 lakosát ekkor evakuálni kell. Alaska, Sarkvidék (National Geography) 2005. Becslések szerinta tengerszint évente 3 méterrel nyomul beljebb a szárazföldre. Shishmaref falu egy kis szigeten fekszik a sarkkör peremén – és szó szerint elnyeli a tenger. 2004.december, az ázsiai szökőár India, Thaiföld, Sri Lanka, Burma, Sumatra

2 Milyen időt élünk? New Orelans - : a mai nap – 2005.sept.1., Origo hírek: „ Mindenkit elvisznek New Orleansból az árvíz miatt. Jelenleg még mintegy százezer ember lehet a városban. Köztük a mintegy száz magyar állampolgár is a városban tartózkodik.

3 •President Bush: "one of the worst natural disasters in our nation's history.„ CNN.news, 1.Sept.2005.

4 Európa – jul-aug: „Origo-aug.: Európa nagy területeit a víz, más részeit pedig a szárazság és tűzvészek pusztították az elmúlt hetekben. Áradások és szélviharok sújtották Ázsiát és Amerikát.” Augusztus: A csapadék mennyisége a hónap folyamán sokfelé meghaladta a 100 mm-t, mely kéthavi értéknek felel meg. …az ország egyes részein - pl. északkeleti megyék - helyenként 200-300 mm eső is lehullott. Idén a nyár utolsó hónapjában a júniusi és novemberi csapadékmaximumokra jellemző nyomási mező alakult ki. Kárpát-medence térségében rendkívüli, özönvízszerű csapadék alakult ki, a hónap során három alkalommal is. Ez a többszörös előfordulás nyár vége felé példátlan esemény! Az augusztusi csapadékösszegek sokfelé elérték az ilyenkor megszokott értékek 4-5-szörösét! Portugalia Románia Magyarország

5 •Egyelőre nem tudjuk megmondani, hogyan változik hazánk éghajlata. Most a tudományos világ széleskörű és hosszú távú összefogására van szükség… A klímaügyi helyzetkép alapján a legnagyobb kockázat bontakozik ki az emberiség előtt – mondta dr. Persányi Miklós környezetvédelmi és vízügyi miniszter a Magyar Tudományos Akadémián. (Origo)

6 Miért történik mindez? Véletlen? Vagy értelme van?

7 A háttérben egy evolúciós folyamat zajlik, egy átalakulás.

8 Az evolúció kozmikus ciklusa és 2012 Az evolúció nagy idői ciklusokban halad, s a világ ősi népei, távoli kontinenseken, egymástól függetlenül egyről beszélnek: Az evolúció nagy idői ciklusokban halad, s a világ ősi népei, távoli kontinenseken, egymástól függetlenül egyről beszélnek: Az idő körkörös, ciklikus felfogásában amikor a kör a végére ér, újra kezdődik egy következő szinten: Az Idő Nagy Ciklusa lezárul 2012 December 21-én és újra kezdődik.

9 Sok nép évezredekkel, évszázadokkal előre leírta ezt a kort: •India védikus hagyománya •Maya (Közép-Amerika, mai Guatemala) •Nyugati asztrológusok (Európa) •Ősi Egyiptomiak •Kabbalists (zsidó misztika) •Esszénusok (Qumráni misztikus közösség, jelenleg Izrael) •Qero öregjei (Peru) •É-Amerika indián törzsek: Navajo, Cherokee, Apacs, Irokéz szövetség, Hopi indiánok •Dogon Törzs (Afrika) •Aborigines (Ausztrália) •Sumérok (Közel-kelet) •Tibetiek (Belső-Ázsia)

10 Az Indiaiak:

11 A maják – legkiterjedtebb kozmikus időrendszere.

12

13 A Maja uralkodót s egyben pap-király próféta, Pacal Votan „az Idő Ismerőjének” nevezték, a VII. században, a mai Mexikó területén, a közép-amerikai piramisok korában. Pacal Votan akkor egy univerzális üzenetet hagyott a jövő generáció számára, a fejlődő Földön: „Ha az emberiség meg akarja óvni magát a Föld elpusztításától, vissza kell térnie a természetes időben való létre”

14 Részlet egy 2003-ban, Guatemalában készült Maya dokumentumfilből. A ma elnyomásban élő guatemalai maja leszármazottak fősámánja nyilatkozza: •Az õseink azt mondták nekünk - eljön majd egy idõszak, amikor a Föld nagyon megbetegszik és a karmok nyomai mindenhol láthatóvá válnak. A folyók olyanná válnak, mint a sûrû, sötét slejm, tele szeméttel és méreggel, a levegõ pedig tele lesz szennyel és a légzés nehézzé válik… …lesz az az idõszak, amikor a madarak le fognak hullni az égbõl, a halak felfordulnak a víz felszínére, és az egész trermészet teljes agóniában lesz… •Mi, az õsi emberek most visszatértünk…a legfontosabb figyelmeztetésünk ez: Ne félj, maradj kívûl a félelmeiden! •A világ hanyatló állapotban van. De a legtöbb ember nincs tisztában ezzel, és nem akar foglalkozni a mindenhol felbukkanó váltzásokkal. Ez katasztrófához vezet. Most az a fontos, hogy mindannyian minden irányból összefogjunk, azért, hogy megtaláljuk, hogyan tudunk új módon viszonyulni önmagunkhoz, egymáshoz, a Természethez, a Földanyához, az állat társainkhoz, és a növényekhez. •Az emberiségnek megvan a választási lehetõsége arra, hogy melyik irányba akar menni. Egy útkeresztezõdésben vagyunk. •Meg kell állítanunk a szennyezést, és mindenekelõtt a saját negatív gondolataink, félelmeink, és aggódásunk szennyezését, mert az egész bolygónkat egy szemétdombbá változtattuk ezekkel. •Az idõjárási mintázatok megváltozása a radikális változás tiszta jele. Teljesen ki fog billeni az egyensúlyból, és szélsõséges hõmérsékletek lesznek. Az esõzések is jelentõsen meg fognak változni. Amikor látjuk ezeket a jeleket, akkor valóban el kell kezdenünk cselekedni. •Most az összes ember, összes kultúra, összes vallás, az és összes nemzet segítségére szükségünk van. •Teljes szöveg: http://www.bencelap.hu/fold/mghvhon.htmhttp://www.bencelap.hu/fold/mghvhon.htm •A film: „A Maják, az idő és a visszatérésük” http://www.mayaresonance.com/publ_1_d.htmhttp://www.mayaresonance.com/publ_1_d.htm

15 Az európai, asztrológia nézpontja: Egy Kozmikus Év 12 hónapból áll, egy hónap 2152 év. Igy egy Kozmikus Év 25,826 évig tart. Ez egy csillagászati tény. A jelenség csillagászati neve: equinoktikus precízió, equinoktikus ciklus. A föld tengelyének körpályán való ksi mozgásáról van szó. Amely égövbe mutat, az a korszak van. A Föld tengelye ezen években mozdult át a Halak csillagképből a Vízöntő csillagképbe.

16 Konklúzió: Inetgrált Időtérkép 2012 Asztrológia: 2152 éves ciklus Nagy maja ciklus, és egy csillagászati földtengely precíziós év: 26.000 év Kis maja ciklus: 5125 év 2005 Indiai ciklus - júgák


Letölteni ppt "Milyen időt élünk? Maldív szigetek (National Geography) 2005. A szigetek 80% kevesebb, mint 1m-el van a tengerszint felett, 100 éven belül a Maldivok lakhatatlanná."

Hasonló előadás


Google Hirdetések