Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Rév apartmanok Abádszalók 2010 téli ajánlata. A KÖZKEDVELT NYÁRI ÜDÜLŐHELY TÉLEN IS VÁRJA RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT A LÉKHORGÁSZAT, A KORCSOLYÁZÁS, A JÉGHOKI,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Rév apartmanok Abádszalók 2010 téli ajánlata. A KÖZKEDVELT NYÁRI ÜDÜLŐHELY TÉLEN IS VÁRJA RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT A LÉKHORGÁSZAT, A KORCSOLYÁZÁS, A JÉGHOKI,"— Előadás másolata:

1 Rév apartmanok Abádszalók 2010 téli ajánlata

2 A KÖZKEDVELT NYÁRI ÜDÜLŐHELY TÉLEN IS VÁRJA RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT A LÉKHORGÁSZAT, A KORCSOLYÁZÁS, A JÉGHOKI, A FAKUTYÁZÁS, A JÉGVITORLÁZÁS MIND KIVÁLÓ SPORT. ITT LEHETŐSÉG NYÍLIK MINDEZEK GYAKORLÁSÁRA.

3 A falusi disznótor egy tradicionális magyar esemény. Itt átélheti ismét gyerekkori élményeit

4 A hagyományok őrzése, felelevenítése egyre több embert vonz.

5 …azért a gázzal gyorsabb…

6 Jégvitorlás a Tisza tavon

7 suhanás

8

9 A képek a Lila Akác kisvendéglőben, és a Tisza tó Abádszalóki öblében készültek. Elérhetőségeink: T: 06 30 206 5924 E-mail:sz.szallas@t-onlineE-mail:sz.szallas@t-online hu A képek a Lila Akác kisvendéglőben, és a Tisza tó Abádszalóki öblében készültek. Elérhetőségeink: T: 06 30 206 5924 E-mail:sz.szallas@t-onlineE-mail:sz.szallas@t-online hu


Letölteni ppt "Rév apartmanok Abádszalók 2010 téli ajánlata. A KÖZKEDVELT NYÁRI ÜDÜLŐHELY TÉLEN IS VÁRJA RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT A LÉKHORGÁSZAT, A KORCSOLYÁZÁS, A JÉGHOKI,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések