Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Figyelmeztetés! E képsorok alkalmasak lehetnek a nyugalom megzavarására! Lehet, hogy az elkövetkező 10 percben Ön olyan dolgokat fog látni, amelyek megdöbbentik!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Figyelmeztetés! E képsorok alkalmasak lehetnek a nyugalom megzavarására! Lehet, hogy az elkövetkező 10 percben Ön olyan dolgokat fog látni, amelyek megdöbbentik!"— Előadás másolata:

1

2 Figyelmeztetés! E képsorok alkalmasak lehetnek a nyugalom megzavarására! Lehet, hogy az elkövetkező 10 percben Ön olyan dolgokat fog látni, amelyek megdöbbentik! Elképzelhető, hogy arra ösztönzik, hogy eddigi szokásaitól eltérjen! A FENT EMLÍTETT ESEMÉNYEKKEL KAPCSOLATBAN MINDEN FELELŐSSÉGET VÁLLALUNK! 18

3

4

5 Megnevezés Előny Megnevezés Előny 1. Villany – Gáz Számla % megtakarítás 2.Víz – Szennyvíz ktg % megtakarítás 3.Munkabér költség % megtakarítás 4.Szállítási költség % megtakarítás 5.Nyersanyag költség % megtakarítás 6.Fűszer költség % megtakarítás 7.Sütőolaj költség 5-10 % megtakarítás 8.Termelő kapacitás % növekedés 9.Eltarthatóság idő % növekedés 10. Élelmiszer biztonság 99,99 % 11. Romlási veszteség 100 % csökkenés 12. Vitamin tartalom % növekedés 13. Ásványi a. tartalom % növekedés 13 ELŐNY? +1 ! AZ ÍGY KÉSZÜLT ÉTELEK ILLATA, ZAMATA, ÁLLAGA CSODÁLATOS!VENDÉGEI EL LESZNEK RAGADTATVA! ÖN SOKKAL TÖBB PÉNZT FOG KERESNI! EZ 13+1! UGYE EZ TELITALÁLAT? ÉRDEKLI ÖNT AZ A TECHNOLÓGIA, AMI MINDEZT NYÚJTJA?

6 SZÁMOLJUNK EGYÜTT! Rövidesen egy kitölthető táblázatot lát. Egy Excel munkalap nyílik meg, ha rákattint. Amennyiben kitölti, módja nyílik arra, hogy – saját vállalkozására - kiszámolja a VÁKUUM ALATTI FŐZÉS hozzávetőleges gazdasági hatását. TOVÁBB

7

8 SIKERÜLT KITÖLTENIE AZ ELŐZŐ OLDALON TALÁLHATÓ TÁBLÁZATOT? IGENNEM NEM, DE NEM IS AKAROM KITÖLTENI, MERT NEM ÉRDEKEL, HOGY MEKKORA MEGTAKARÍTÁST JELENT SZÁMOMRA!

9

10 TOVÁBB

11 1. NYERSANYAGOK ELŐKÉSZÍTÉSE MOSÁS-FERTŐTLENÍTÉS TISZTÍTÁS-KOPTATÁS-CSONTOZÁS DARABOLÁS-FORMÁZÁS FŰSZEREZÉS ZACSKÓZÁS TOVÁBB

12 2. NYERSANYAGOK VÁKUUMOZÁSA AZ ÉLLELMISZEREK KÖRNYEZETÉBŐL ELTÁVOLÍTJUK A ROMLÁSI FOLYAMATOKAT ELŐSEGÍTŐ LEVEGŐT. KÜLÖNLEGES ZACSKÓ BIZTOSÍTJA, HOGY FŐZÉS KÖZBEN IS FENNMARADJON A VÁKUUM.

13 KAMRÁS VÁKUUM CSOMAGOLÓGÉPEK, LÁGYLEVEGŐ AUTOMATIKÁVAL. VÁKUUMOZÁSKÉSZÜLÉKEI

14 NYERSANYAGOKVÁKUUMOZÁSA TOVÁBB

15 3. NYERSANYAGOK HŰTŐTÁROLÁSA +3 °C A VÁKUUMCSOMAGOLT NYERSANYAGOK (TŐKEHÚS, HAL, GYÜMÖLCS, STB.) ELTARTHATÓSÁGI IDEJE +3°C-ON MINIMUM 14 NAP! ÍGY CSAK AZT KELL MÉLYHŰTENIE, AMIT ESETLEG ENNÉL HOSSZABB IDEIG KÍVÁN TÁROLNI! TOVÁBB

16 KOMBI PÁROLÓ-SÜTŐBEN, AMELY RÖVID IDŐ ALATT, NAGY MENNYISÉGŰ GŐZ TERMELÉSE MELLETT, °C-ON TÖRTÉNŐ PÁROLÁSRA ALKALMAS. 4. VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS + 65°C - 100°C

17 A TERVEZETT KAPACÍTÁSHOZ PONTOSAN KIVÁLASZTHATÓK A MEGFELELŐ PÁROLÓ – SÜTŐK. VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS BERENDEZÉSEI

18 EGYSZERRE KÉSZITHETI AZ ÖSSZES ÉTELT ! AKÁR HALAT, FOKHAGYMÁS LIBACOMBOT, ÉS ALMAKOMPÓTOT EGYÜTT! ENERGIA - ÉS IDŐTAKARÉKOS, MERT HARMADNYI IDŐ ALATT, JÓVAL ALACSONYABB HŐFOKON KÉSZÜLNEK EL AZ ÉTKEK! VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS

19 MEGŐRIZTÉK EREDETI SZÍNEIKET, ÍZEIKET! NEM FŐTTEK SZÉT, CSAK NAGYON KEVÉS LEVET ERESZTETTEK, FRISSHEZ HASONLÓ ÁLLAGÚAK! AZONNAL FOGYASZTHATÓK, VAGY TOVÁBBFELDOLGOZHATÓK! ÚGY VISELKEDNEK, MINT A FRISS ÁRU! A TÖMEGVESZTESÉG KEVESEBB, MINT 10%! A VÍZ-, A VITAMIN- ÉS AZ ÁSVÁNYIANYAG TARTALOM MINTEGY 90%-A AZ ÉTELEKBEN MARADT! VÁKUUM ALATTI FŐZÉS UTÁN…

20 5. SOKKOLÁS AZ ÉLELMISZEREK ROMLÁSÁT OKOZÓ MIKROORGANIZMUSOK + 65°C ÉS + 3°C KÖZÖTT A LEGAKTÍVABBAK! A SOKKOLÁS FELADATA: A FORRÓ (65°C - 70°C-OS) ÉTEL A LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDEIG TARTÓZKODJON EBBEN A VESZÉLYES ZÓNÁBAN, AZAZ MINÉL GYORSABBAN HŰLJÖN LE! TOVÁBB

21 SOKKOLÁSKÉSZÜLÉKEI A TERVEZETT KAPACÍTÁSHOZ PONTOSAN KIVÁLASZTHATÓK A MEGFELELŐ SOKKOLÓK. TOVÁBB

22 LEFAGYASZTÁS - 18°C-RA MAXIMUM 240 PERC ALATT MIKROKRISTÁLYOS SZERKEZET ALAKUL KI, A SEJTEK NEM KÁROSODNAK! CSAK AKKOR KELL MÉLYHŰTENÜNK, HA HÓNAPOKRA KÉSZLETEZÜNK! LEHŰTÉS + 3°C-RA MAXIMUM 90 PERC ALATT! GYORS HŐELVONÁS ÚGY, HOGY AZ ÉLELMISZER FELÜLETE NE JEGESEDJEN! A VÁKUUM ALATT FŐZÖTT, +3°-RA LESOKKOLT ÉTELEK ELTARTHATÓSÁGI IDEJE +3°C-OS HŰTŐBEN LEGALÁBB 3-4 HÉT! SOKKOLÁSFOLYAMATAI VAGY: TOVÁBB

23 6. REGENERÁLÁS A HŰTVE, VAGY MÉLYHŰTVE TÁROLT ÉTEL, FOGYASZTÁSI HŐMÉRSÉKLETRE ( 65°C) TÖRTÉNŐ, KÜLÖNLEGES TECHNOLÓGIÁJÚ FELMELEGÍTÉSE. A HŐMÉRSÉKLET ÉS A PÁRATARTALOM FOLYAMATOS SZABÁLYOZÁSA MIATT, A FELMELEGÍTETT ÉTEL MINŐSÉGE TELJESEN MEGEGYEZIK A FRISSEN ELKÉSZÜLTÉVEL. A REGENERÁLÁS KÜLÖNLEGES BERENDEZÉSBEN, VAGY KOMBI GŐZPÁROLÓBAN, REGENERÁLÓ PROGRAMMAL VÉGEZHETŐ. TOVÁBB

24 7. KÉSZRE ALAKÍTÁS A VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY AZ ÍGY ELKÉSZÍTETT ÉTELEK TÁLALÁS ELŐTT SZABADON KÉSZRE ALAKÍTHATÓK: - 1 PERC ALATT MÁRTÁSOS ÉTEL KÉSZÍTHETŐ BELŐLÜK, -3 PERC ALATT GRILLEZHETŐK, -BUNDÁZHATÓK, OLAJBAN 2 PERC ALATT KISÜTHETŐK. ÍGY LÉTREHOZHATÓ A HŰTŐBEN EGY „MENÜBANK”, MELYBŐL PERCEK ALATT ELKÉSZÍTHETŐ AZ ÉTLAPON SZEREPLŐ BÁRMELY ÉTEL! TOVÁBB

25 7. KÉSZRE ALAKÍTÁS A VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY AZ ÍGY ELKÉSZÍTETT ÉTELEK TÁLALÁS ELŐTT SZABADON KÉSZRE ALAKÍTHATÓK: - 1 PERC ALATT MÁRTÁSOS ÉTEL KÉSZÍTHETŐ BELŐLÜK, -3 PERC ALATT GRILLEZHETŐK, -BUNDÁZHATÓK, OLAJBAN 2 PERC ALATT KISÜTHETŐK. ÍGY LÉTREHOZHATÓ A HŰTŐBEN EGY „MENÜBANK”, MELYBŐL PERCEK ALATT ELKÉSZÍTHETŐ AZ ÉTLAPON SZEREPLŐ BÁRMELY ÉTEL! TOVÁBB

26 7. KÉSZRE ALAKÍTÁS A VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY AZ ÍGY ELKÉSZÍTETT ÉTELEK TÁLALÁS ELŐTT SZABADON KÉSZRE ALAKÍTHATÓK: - 1 PERC ALATT MÁRTÁSOS ÉTEL KÉSZÍTHETŐ BELŐLÜK, -3 PERC ALATT GRILLEZHETŐK, -BUNDÁZHATÓK, OLAJBAN 2 PERC ALATT KISÜTHETŐK. ÍGY LÉTREHOZHATÓ A HŰTŐBEN EGY „MENÜBANK”, MELYBŐL PERCEK ALATT ELKÉSZÍTHETŐ AZ ÉTLAPON SZEREPLŐ BÁRMELY ÉTEL! TOVÁBB

27 8. TÁLALÁS A VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS UTÁN AZ ÉTELEK MEGŐRIZTÉK VÍZTARTALMUK TÖBB, MINT 90%-ÁT, ÍGY LÉDÚSAK, RUGALMASAK ÉS MELEGEN IS KÖNNYEN SZELETELHETŐK! TOVÁBB

28 EURO QUALITY SERVICE AMENNYIBEN AZ IMÉNT LÁTOTTAK FELKELTETTÉK ÉRDEKLŐDÉSÉT, SZERETETTEL VÁRJUK ÖNT ÉS KEDVES KOLLÉGÁIT OKTATÁSUNKON! EGYNAPOS TANFOLYAMUNKON A VÁKUUM ALATTI FŐZÉS MINDEN ELŐNYÉT A VALÓSÁGBAN IS MEGISMERHETIK, ÉS MEGÍZLELHETIK AZ ÍGY KÉSZÜLT ÉTELEK POMPÁS ZAMATÁT! TOVÁBB

29 TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS: EURO QUALITY SERVICE Érd, Bodrog u. 1. T/F: 23/ DURUCZ ANNAMÁRIA IGAZGATÓ (06-30) VETÍTÉS VÉGE

30 VETÍTÉS ELEJÉRE KÖSZÖNJÜK FIGYELMÉT!


Letölteni ppt "Figyelmeztetés! E képsorok alkalmasak lehetnek a nyugalom megzavarására! Lehet, hogy az elkövetkező 10 percben Ön olyan dolgokat fog látni, amelyek megdöbbentik!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések