Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ország neve név Tanár Osztály.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ország neve név Tanár Osztály."— Előadás másolata:

1 Ország neve név Tanár Osztály

2 Az ország elhelyezkedése
Meséljen az ország elhelyezkedéséről, és sorolja fel a szomszédos országokat. Illesszen be egy térképet az országról.

3 Az ország földrajzi jellemzői
Nevezze meg az ország és a környező területek nagyobb folyóit , tavait, hegyeit és egyéb földrajzi jellegzetességeit. Illesszen be egy képet az ország egy földrajzi jellegzetességéről.

4 Az ország éghajlati jellemzői
Meséljen a terület különböző évszakokban megfigyelhető fő éghajlati jellemzőiről. Illesszen be egy adott évszakban készült képet az országról.

5 Az ország természeti jellemzői
Ismertessen az országban honos állatok és növények közül néhányat. Illesszen be egy képet az országban honos állatok vagy növények egyikéről.

6 Az ország történelme Készítsen időrendi beosztást az ország fő történelmi eseményeiről. 1. esemény neve 2. esemény neve 3. esemény neve 4. esemény neve 5. esemény neve 6. esemény neve 7. esemény neve 8. esemény neve 1. dátum 2. dátum 3. dátum 4. dátum 5. dátum 6. dátum 7. dátum 8. dátum Az esemény leírása Adja hozzá az időrendi beosztáshoz a főbb történelmi pontokat.

7 Szokások és hagyományok
Meséljen az országra jellemző hagyományokról és szokásokról. Ismertesse, hogy milyen népcsoportokra jellemzők az egyes hagyományok és szokások. Illesszen be egy hagyományt vagy szokást ábrázoló képet.

8 Az ország kormánya Illesszen be egy képet az ország egy vezetőjéről.
Ismertesse, hogy miként születnek és módosulnak a törvények, és hogyan választják az emberek az ország vezetőit. Illesszen be egy képet az ország egy vezetőjéről.

9 Az ország gazdasága Meséljen az országra jellemző termékekről és szolgáltatásokról. Hogyan gondoskodnak az emberek saját magukról és a családjukról? Illesszen be egy képet, amely az ország gazdaságát szemlélteti.

10 Az ország idegenforgalma
Ismertesse az ország azon látványosságait, amelyekhez leginkább hajlamosak ellátogatni a más országokból érkező emberek. Illesszen be egy képet az ország egy idegenforgalmi látványosságáról.


Letölteni ppt "Ország neve név Tanár Osztály."

Hasonló előadás


Google Hirdetések