Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kassa A KRÜH kassai irodájának székhelye a város belvárosában a Csáky-Dessewffy Palotában található, valamint az irodamegnyitó 2012. december 12-én.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kassa A KRÜH kassai irodájának székhelye a város belvárosában a Csáky-Dessewffy Palotában található, valamint az irodamegnyitó 2012. december 12-én."— Előadás másolata:

1 Kassa A KRÜH kassai irodájának székhelye a város belvárosában a Csáky-Dessewffy Palotában található, valamint az irodamegnyitó december 12-én.

2 Kassa Környezetipari pályázati lehetőségek – Szlovákiában
- Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program Konkurenciaképesség és gazdasági növekedés OP Környezetvédelmi OP 3 Pályázati felhívás 3 konkrét lehetőség a magyarországi vállalkozások részére bekapcsolódni a beruházások megvalósításába.

3 Kassa PRIORITÁSOK 2.1.1 Víz-, és hulladékgazdálkodás, megújuló energia
PRIORITÁSOK 2.1.1 Víz-, és hulladékgazdálkodás, megújuló energia 2.3 Kisléptékű útépítés, kerékpárutak, tömegközlekedés 2.4.1 Jobb határátkelési lehetőségek biztosítása a határfolyókon - Határon átnyúló kompok és hidak 2.4.2 Tanulmányok és tervek – Beruházások megvalósításához szükséges tanulmányok és tervek készítése 5. Pályázati felhívás ,06 euró ERFA közösségi forrás áll rendelkezésre. A projektek megvalósításának legkésőbbi időpontja június 30. A pályázók a pályázati eredményekről előreláthatólag 2013 júliusában kapnak értesítést – tehát még a nyár folyamán. A pályázók köre önkormányzatok, önkormányzati társulások, civil szervezetek. A magyarországi vállalkozások részt vehetnek azokon a közbeszerzési felhívásokon a beruházások megvalósítására, amelyet a nyertes szervezetek hírdetnek meg a projekt megvalósítása során. Érdemes figyelni az eredményeket és felvenni a kapcsolatot a nyertes intézményekkel illetve érdeklődés esetén kikérni a közbeszerzési felhívás dokumentációját. Támogatás intenzitása: 95 %

4 Kassa Konkurenciaképesség és gazdasági növekedés OP Pályázati felhívás
Szlovák Köztársaság Gazdasági Minisztériuma Az energiahatékonyság szintjének növelése az előállítás és a fogyasztás oldalán és progresszív technológiák bevezetése az energiaiparon belül – Kód: KaHR–21SP–1301, Pályázat benyújtásának határideje: augusztus 22. Pályázók köre: Magánszektor – SK területén bejegyzett fizikai és jogi személyek. Megjegyzés: lehetséges magyarországi vállalkozások pályázása, amennyiben rész- vagy akár 1oo százalékos tulajdonosai Szlovákiában bejegyzett vállalkozásokban. Illetve, bekapcsolódási lehetőség a sikeres projektek közbeszerzési felhívásaiba. Támogatott területek: - ipari épületek felújítása az energiaigény csökkentése céljából a. az épület külső felületi hőszigetelési tulajdonságainak a hatékonyabbá tétele b. fűtési rendszerek, vízmelegítő rendszerek és légkondícionáló berendezések felújítása, modernizálása c. világításrendszerek felújítása, modernizálása Megújuló energiaforrások kihasználása - ipari építmények külső megvilágítási rendszerének kiépítése, modernizálása, felújítása már meglévő energiaforrások felújítása, modernizálása az energiahatékonyság céljából Támogatás intenzitása 4o-6o százalék, rendelkezésre álló keret:21 2oo ooo EUR

5 Kassa Környezetvédelmi OP Pályázati felhívás
Szlovák Köztársaság Környezetvédelmi Minisztériuma 1.sz. Prioritási tengely Integrált védelem és racionális vízgazdálkodás Kód: OPŽP-PO1-13-1 Pályázat benyújtásának határideje: augusztus 23. Pályázók köre: Községek, városok és városok és községek társulása. Megjegyzés: Magyarországi vállalkozások számára bekapcsolódási lehetőség a sikeres projektek beruházásainak közbeszerzési felhívásaiba. Támogatott területek:gyűjtőrendszerek kiépítése, kiszélesítése és kapacitásának növelése, szennyvíztisztítók kiépítése, kiszélesítése és kapacitásának növelése. Rendelkezésre álló keretössze: ,11 EUR a Kohéziós Alapból Támogatás intenzitása: 95 %

6 Kassa Kárpát Régió Üzleti Hálózat Kassai Iroda
Irodavezető: Mihók Gábor Cím: Fő /Hlavná/ út 72, Kassa, Szlovákia Telefonszám: 00421/

7 Mihók Gábor - irodavezető
Kassa Köszönöm megtisztelő figyelmüket! Mihók Gábor - irodavezető


Letölteni ppt "Kassa A KRÜH kassai irodájának székhelye a város belvárosában a Csáky-Dessewffy Palotában található, valamint az irodamegnyitó 2012. december 12-én."

Hasonló előadás


Google Hirdetések