Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

S Haus Lavendel Panzió A 2016-ban teljes felújított Haus Lavendel 80 fő befogadására alkalmas, családias hangulatú panzió, mely 200 méterre található az.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "S Haus Lavendel Panzió A 2016-ban teljes felújított Haus Lavendel 80 fő befogadására alkalmas, családias hangulatú panzió, mely 200 méterre található az."— Előadás másolata:

1 s Haus Lavendel Panzió A 2016-ban teljes felújított Haus Lavendel 80 fő befogadására alkalmas, családias hangulatú panzió, mely 200 méterre található az üdülőfalu wellness központjától. A hotelhez tartozik egy étterem, bár, egy teljes panorámás tóra néző lounge, és egy kert, ahol ingyenes hóágyúzott gyakorlópálya áll a kezdők rendelkezésre. A Levendula Házban két, három és négyágyas szobák találhatóak, melyek egy része erkélyes, kilátással az Ossiach-i tóra, illetve a környező hegyekre. A szobák mellett 4 illetve 6 fős több légterű apartmanok is rendelkezésre állnak. Ellátás: félpanzió (büféasztalos reggeli és vacsora) Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, csocsó, billiárd, asztalitenisz, wellness központ a háztól 200m-re. Távolság a pályától : 12 km A 2016-ban teljes felújított Haus Lavendel 80 fő befogadására alkalmas, családias hangulatú panzió, mely 200 méterre található az üdülőfalu wellness központjától. A hotelhez tartozik egy étterem, bár, egy teljes panorámás tóra néző lounge, és egy kert, ahol ingyenes hóágyúzott gyakorlópálya áll a kezdők rendelkezésre. A Levendula Házban két, három és négyágyas szobák találhatóak, melyek egy része erkélyes, kilátással az Ossiach-i tóra, illetve a környező hegyekre. A szobák mellett 4 illetve 6 fős több légterű apartmanok is rendelkezésre állnak. Ellátás: félpanzió (büféasztalos reggeli és vacsora) Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, csocsó, billiárd, asztalitenisz, wellness központ a háztól 200m-re. Távolság a pályától : 12 km INGYENES SÍOKTATÁSSAL és FELSZERELÉSSEL Információ és jelentkezés: Forsthoffer Norbert Email: fornor@gmail.com

2 Csomagárak síbérlettel GERLITZEN ALPE SÍBÉRLETTEL érvényes a Gerlitzen Alpe teljes sípályarendszerére (42 km) nap/éj/ sínap általános és középiskolás €/fő főiskolás /egyetemista €/fő felnőtt €/fő 5 / 4 / 4 215 €239 €290 € A csomagárak tartalmazzák: Szállás 4 éjszakára a Haus Lavendel szállodában apartmanban (4/6 fős, több légterű) vagy szállodai szobában (2/3/4 ágyas, egy légterű) félpanziós ellátás: svédasztalos reggeli és vacsora (reggeli: péksütemény, lekvár, müzli, vaj, sajt, magyaros felvágott, tea, hideg/meleg tej, 3 alkalommal meleg reggeli; vacsora: 3 fogásos menüvacsora: 1-féle leves, 2-féle főétel, 1- féle desszert) 4 napos Gerlitzen Alpe síbérlet korlátlan wellness használat: úszómedence, gyerekmedence, szauna-világ a felnőtteknek (infra-, finn-szauna, gőzkabin, relaxációs terem), fittness terem ingyenes Wi-Fi használat diákoknak ingyenes kezdő sí- vagy snowboard felszerelés a szálloda saját síkölcsönzőjében diákok részére ingyenes csoportos sí- vagy snowboard oktatás 4 napon keresztül napi 1,5 órában A szállásadó saját Síbázissal és gyakorlópályával rendelkezik a Gerlitzen Alpe északi oldalán (Klösterle), melyet kizárólag a szálloda vendégei használhatnak. A Síbázis részét képezi egy 50 méteres varázsszőnyeg, egy 70 méteres köteles felvonó, közel 3000 m2 területű gyakorlópálya, saját faház padokkal és asztalokkal, valamint számos szabadidős eszköz és játék (szánkók, hófánkok), ezek mindegyike ingyenes és korlátlanul áll a vendégek részére a sítábor résztvevői 10% kedvezményt kapnak az Edelweiss hütte-ben (a kedvezmény a síbérlet felmutatásával vehető igénybe) ágynemű és ágyneműhuzat (bekészítve, de nem felhúzva) regisztrációs díj, rezsiköltség, végtakarítás (Távozáskor kérjük az ágynemű lehúzását és a szemét kivitelét!) 1.50 €/fő/éj idegenforgalmi adó 16 éves kor felett baleset-, betegség és poggyászbiztosítás törölköző (a recepción térítés ellenében bérelhető) italfogyasztás utazás: egyénileg A csomagárak nem tartalmazzák:

3 10 km27 km 3 km Sípályák hossza: 40 km A Gerlitzen síparadicsom a varázslatos Ossiachi-tó fölé emelkedik. A tó partjától egy négyfős kabinos felvonó visz fel a 40 km-es pályarendszerhez. A pályák 1000-1911 m között fekszenek, így egészen április elejéig tart a szezon. Jellemzői közé tartoznak a széles pályák és a szinte állandó napsütés. Igazi családi síterep. A 8. és 9. jelzésű Klösterle pálya teljes hosszában több mint 5 km, s a hegy északi oldalán fekszik, ezért különösen hótartó. Az 5-ös és 7-es pálya mellett épült meg Karintia első nyolcüléses felvonója, amely kényelmes bőrülésekkel van ellátva. "Stella Ronda" névvel van kitáblázva az a lift- és sípálya körhinta, amely 13 lesiklópályát foglal magába úgy, hogy ott mindig napsütéssel szemben lehet síelni. Délelőtt kezdés a keleti oldalon, délután folytatás a nyugati oldalon. A Gerlitzen síparadicsom a varázslatos Ossiachi-tó fölé emelkedik. A tó partjától egy négyfős kabinos felvonó visz fel a 40 km-es pályarendszerhez. A pályák 1000-1911 m között fekszenek, így egészen április elejéig tart a szezon. Jellemzői közé tartoznak a széles pályák és a szinte állandó napsütés. Igazi családi síterep. A 8. és 9. jelzésű Klösterle pálya teljes hosszában több mint 5 km, s a hegy északi oldalán fekszik, ezért különösen hótartó. Az 5-ös és 7-es pálya mellett épült meg Karintia első nyolcüléses felvonója, amely kényelmes bőrülésekkel van ellátva. "Stella Ronda" névvel van kitáblázva az a lift- és sípálya körhinta, amely 13 lesiklópályát foglal magába úgy, hogy ott mindig napsütéssel szemben lehet síelni. Délelőtt kezdés a keleti oldalon, délután folytatás a nyugati oldalon. Gerlitzen Alpe Magasság: 1000 – 1911 m Szintkülönbség: 911 m Liftek száma: 15 Távolság Budapesttől: 558 km 17 7


Letölteni ppt "S Haus Lavendel Panzió A 2016-ban teljes felújított Haus Lavendel 80 fő befogadására alkalmas, családias hangulatú panzió, mely 200 méterre található az."

Hasonló előadás


Google Hirdetések