Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HOGYAN ZAJLIK AZ ÁTÁLLÁS A FELHŐBE? LISZAI LÁSZLÓ – FUTURION KFT ALAPÍTÓ.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HOGYAN ZAJLIK AZ ÁTÁLLÁS A FELHŐBE? LISZAI LÁSZLÓ – FUTURION KFT ALAPÍTÓ."— Előadás másolata:

1 HOGYAN ZAJLIK AZ ÁTÁLLÁS A FELHŐBE? LISZAI LÁSZLÓ – FUTURION KFT ALAPÍTÓ

2 HOGYAN ZAJLIK AZ ÁTÁLLÁS A FELHŐBE?

3

4 Felhő = adatközpont + Internet

5 Ez is „csak” egy adatközpont…

6

7 Hogyan kezdjük az átállást?

8 Válasszunk kiváló szolgáltatókat! Telenor az egyetlen magyarországi mobilszolgáltató, aki a vállalati ügyfelei számára teljes körű szolgáltatást nyújt a felhő technológiák igénybevételére Nagysebességű MobilNet és Lumia okostelefon Microsoft Office 365 szolgáltatások Futurion technikai támogatás az átálláshoz és a használathoz.

9 Válasszunk kiváló szolgáltatókat! Microsoft az egyetlen olyan nemzetközi felhőszolgáltató, aki garantáltan az Európai Unión belül tartja a felhasználók adatait. Az Office 365 szolgáltatás 10 legfontosabb megfelelőségi szabványa: https://products.office.com/hu-hu/business/office-365-trust- center-top-10-trust-tenets-cloud-security-and-privacy https://products.office.com/hu-hu/business/office-365-trust- center-top-10-trust-tenets-cloud-security-and-privacy Pénz-visszafizetési garanciavállalás már havi 45 percnyi hiba esetén! 7/24 órás rendelkezésre állás 99,9% garanciával.

10 Válasszunk kiváló szolgáltatókat! Futurion a magyarországi Office365 szakértő, aki a legnagyobb vállalati átállási projekteket támogatta. Eddig közel 15.000 felhasználói adatmigrációt végeztünk el…

11 Hogyan dolgozunk mi? Szoros kooperációban dolgozunk a partner szolgáltatókkal. A Telenor ügyfelei a saját szolgáltatójukon keresztül kapják meg a Microsoft Office 365 szolgáltatások átállási és használati támogatását. Az ügyfeleink valós igényére testreszabott megoldást adunk, ezért mindig konzultációval kezdjük a munkát. Célunk az ügyfeleink üzleti sikere, ezért a felhő infrastruktúrára történő átállás mellet segítjük az üzleti megoldások korszerűsítését is. Magyar nyelvű Office 365 támogatást biztosítunk akár helyszíni jelenléttel.

12 A Telenor – Futurion story… 2013 nyarán a Futurion Kft elnyerte a Telenor ügyfelek Office 365 szolgáltatásokra történő átállítását. Közel 1600 adatmigrációt és felhasználói átállítást végeztünk el úgy, hogy az előző szolgáltató ebből semmit sem vett észre. A felhasználók munkáját az átállás nem akadályozta, és az adataik mindvégig biztonságban voltak. Mára a Telenor stratégiai informatikai partnere lettünk…

13 Köszönjük a figyelmüket! www.futurion.hu/telenor


Letölteni ppt "HOGYAN ZAJLIK AZ ÁTÁLLÁS A FELHŐBE? LISZAI LÁSZLÓ – FUTURION KFT ALAPÍTÓ."

Hasonló előadás


Google Hirdetések