Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Német étkezési szokások
Német Gasztronómia Német étkezési szokások
2
Általánosságban A német ételekről a nehéz, zsíros ételek jutnak eszünkbe. Sok német a melegkonyha fogalmára az „Eintopf”-ra (egytálétel) gondol.
3
Étkezési Szokások Az ebéd a fő étkezés amit óra körül fogyasztanak el. A vacsora általában néhány falat vagy egy szendvics. A reggeli zsemle, pirítós vagy kenyér vajjal vagy lekvárral. Nagyon szeretik a müzli tejjel, joghurttal vagy más tejtermékkel fogyasztva.
4
Fűszerek és fűszernövények
A mustárt nagyon kedvelik kolbásszal, gyakran nagyon erős. A torma szintén ismert fűszeranyag. Általában a német ételek sem túl erősek sem túl fűszeresek, a kedvenc zöldfűszerek hagyományosan többek között a petrezselyem, kakukkfű.
5
Jellegzetes német étel
Nagyon közkedvelt a kolbász mustárral tormával. Vágnak hozzá burgonyát és vágnak hozzá egy szelet barna kenyeret. Megszórják egy kis petrezselyemmel és egy kis kakukkfűvel.
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.