Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaBertalan Pásztor Megváltozta több, mint 10 éve
1
Megállapításunk célja: biztosítani a termelés megszervezését és hozzáigazítását a kereslethez, különösen a minőség és a mennyiség tekintetében; Ösztönözni a kínálati oldal koncentrációját és a tagok által előállított termékek forgalomba hozatalát; Csökkenteni a termelési költségeket és stabilizálni a termelői árakat; Ösztönözni a környezetkímélő termesztéstechnológiai és termelési módszerek, valamint hulladékfeldolgozási technikák alkalmazását különösen a víz, a talaj és a táj védelme, a biológiai sokszínűség megóvása és/vagy elősegítése érdekében
2
A szakmai szervezetek a következő intézkedéseket hajtják végre: termelés és a piac ismeretének és átláthatóságának javítása; termékek forgalomba hozatalának koordinálásában való részvétel különösen piackutatás és piaci tanulmányok készítése által; a közösségi szabályozással összhangban álló típusszerződések kidolgozása; a termelési potenciál teljesebb kihasználása;; megfelelő információk szolgáltatása és kutatások végzése, amelyek révén a termelést, a piaci igényeket, a fogyasztói ízlést és elvárásokat jobban kielégítő termékek irányába lehet elmozdítani, különösen a termékminőség és a környezetvédelem tekintetében;
3
olyan módszerek kidolgozása, amelyek elősegítik a növényvédőszerek és egyéb környezetterhelő anyagok használatának csökkentését, valamint biztosítják a termék jó minőségét és a víz- és talajvédelmet; olyan módszerek és eszközök kidolgozása, amelyek segítségével a termék minősége a termelés, a borkészítés és a forgalomba hozatal összes szakaszában javítható; az ökológiai gazdálkodás, az eredetmegnevezések, a minőséget igazoló címkék és a földrajzi jelzések nagyobb felhasználása és védelme; az integrált termesztés vagy egyéb környezetkímélő termesztési módok használatának ösztönzése.
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.