Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaKornélia Vargané Megváltozta több, mint 10 éve
1
Készítették: a Jászapáti Gróf Széchenyi István Katolikus Gimnázium 7.a osztályos tanulói
2
Csepel-szigeti csirkeüstöny hagymafüves monyáddal: avar áldosgyöket, só, feldarabolt csirkehús, tejföl, fehérbor, friss gyömbér, vöröshagyma, fahéj, hagymafű, bors, sáfránygyömbér, kömény, hungyök, citromlé, liszt, reszelt citromhéj, tojás, méz, gyökfű. Köretnek lisztből és tojásból monyádot készítünk, amelynek masszájába összevágott, friss hagymafüvet keverünk. Az üstönyt tálalás előtt összevágott, friss gyömbérrel és friss gyökfűvel szórjuk meg. A RECEPT:
3
Együtt a csapat a gimnázium konyhájában - ismerkedés a recepttel:
4
A csirkehús feldarabolása:
5
Zöldségfélék pucolása:
6
Zöldségfélék apróra vágása:
7
A hús sütése:
8
Készül a monyád:
9
Hagymafű összevágása:
10
Avar áldosgyöket készítése:
11
Monyád kifőzése:
12
Kíváncsian várjuk az eredményt:
13
Az ebéd tálalva:
14
Éhesek vagyunk, enni akarunk!
15
Étkezés előtti ima:
16
Ez finom lett!
17
Ebédelünk:
18
Készítsd el te is a Csepel-szigeti csirkeüstönyt hagymafüves monyáddal ! A neve furcsa, de az íze pompás.
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.