Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Fehérjék 2 Simon István MTA Enzimológiai Intézet
2
Amino acid composition of proteins
3
Chou-Fasman Paraméterek Aminosav P(a) P(b) Alanine 142 83 Arginine 98 93 Aspartic Acid 101 54 Asparagine 67 89 Cysteine 70 119 Glutamic Acid 151 037 Glutamine 111 110 Glycine 57 75 Histidine 100 87 Isoleucine 108 160 Leucine 121 130 Lysine 114 74 Methionine 145 105 Phenylalanine 113 138 Proline 57 55 Serine 77 75 Threonine 83 119 Tryptophan 108 137 Tyrosine 69 147 Valine 106 170
4
Másodlagos szerkezetet becslő módszerek pontossága
5
Aminosav helyettesítési mátrix
6
Diszulfid becslő potenciál
10
Szerin proteázok szekvenciáinak összehasonlítása
11
Aminosavak konzervativitása és eltemetettsége
12
http://manaslu.aecom.yu.edu/cysredox.html
13
Homológia meghatározása
14
Szerkezetbecslés homológia alapján
15
Pairwise energy calculated from structure
16
To take into account that the contribution of amino acid i depends on its interaction partners, we need a quadratic form in the amino acid composition The connection between composition and energy is encoded by the 20x20 energy predictor matrix: P ij Estimation of pairwise energies from amino acid compositions
17
Estimated energies correlate with calculated energies Corr coeff: 0.74
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.