Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

K Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "K Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert."— Előadás másolata:

1 K Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

2 ö Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

3 s Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

4 z Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

5 ö Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

6 n Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

7 t Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

8 ü Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

9 n Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

10 k Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

11 l Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

12 á Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

13 n Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

14 y Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

15 k Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

16 a Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert használjon.

17 !


Letölteni ppt "K Saját szövegével testre szabhatja ezt a szalagcímet. Jelölje ki az egyik betűt, és írja be a kívánt szöveg egyik betűjét. Diánként csak egy karaktert."

Hasonló előadás


Google Hirdetések