Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK ÁRUISMERETE
Nyolcadik előadás
2
KERTÉSZETI TERMÉKEK ZÖLDSÉGEK Káposztafélék Csucsorfélék Hüvelyesek
Gyökérzöldségek Kabakosok Levélzöldségek Hagymafélék Egyéb zöldségek
3
Káposztafélék Fejes káposzta Vörös káposzta
Karfiol (fehér, brokkoli, pagodakarfiol) Karalábé Kelkáposzta (bimbós, leveles, kínai)
4
Káposztafélék Karalábé Kel
5
Csucsorfélék Burgonya Paradicsom Paprika Hüvelyesek Tojásgyümölcs
6
Burgonya
7
Paradicsom
8
Paprika Étkezési paprika Fűszerpaprika
9
Tojásgyümölcs
10
Bab Borsó Lencse Szójabab Földimogyoró
11
Gyökérzöldségek Sárgarépa, Petrezselyem Zeller Pasztinák Retek Cékla
Torma
12
Kabakosok Tök Sütőtök Patisszon Cukkini Laskatök Uborka Görögdinnye
Sárgadinnye
13
Levélzöldségek Fejessaláta Paraj (spenót) Sóska Kaporzöld Rebarbara
Cikória
14
Hagymafélék Vöröshagyma (zöldhagyma, főzőhagyma) Fokhagyma Póréhagyma
Metélőhagyma
15
Hagymafélék
16
Egyéb zöldségek Spárga
17
Gombák
18
Gombák
19
Gombák GYILKOS GALÓCA!!!
20
Gombák LÉGYÖLŐ GALÓCA !
21
Gombák
22
FŰSZEREK Kereskedelmi jelentőség Feldolgozás
Minőséget meghatározó tényezők
23
Hazai fűszerek Mustármag
24
Fűszerpaprika Édes paprikák Csípős paprikák
25
Hazai fűszerek Tárkony Kapor Majoranna Boróka
26
Hazai fűszerek Rozmaring Bazsalikom Csombor Kakukkfű
27
Külföldi fűszerek Szerecsendió Bors Koriander Vanília Szegfűszeg
Babérlevél Gyömbér Fahéj
28
Fahéj Curry Feketebors Babér Szegfűszeg Koriander Cayenne
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.