Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Élelmiszer lábnyom
2
Élelmiszer-kategória
1 adagra jutó ökolábnyom négyzetméter Szalámi 1 szelet 0,16 Kávé, tea 1 csésze 0,23 Kenyér 0,44 Gyümölcs, zöldség 1 darab 0,66 Köret 1 adag Péksütemény 0,76 Tojás 0,82 Tészta 1,60 Sajt 1,67 Tej 1 pohár 1,84 Főzelék 1 tányér 3,63 Hús 4,91
3
Mit jelent? Mekkora terület kell az élelmiszer előállításához?
4
1 szelet(!) felvágott 0,16 négyzetméter
5
1 csésze kávé vagy tea 0,23 négyzetméter
6
1 szelet kenyér 0,44 négyzetméter
7
1 Alma 0,66 négyzetméter
8
hasábburgonya 0,66
9
1 Kifli 0,76 négyzetméter
10
1 Tojás 0,82 négyzetméter
11
1 adag tészta 1.6 négyzetméter
12
1 vékony Szelet sajt 1,67 négyzetméter
13
1 pohár tej 1,84 négyzetméter
14
1 tányér főzelék 3,63 négyzetméter
15
1 darab sült hús 4,91 négyzetméter
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.