Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kik vagyunk? Az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A 2016-os gazdasági évben vállalatunk 25 milliárd eurós árbevételt ért el,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kik vagyunk? Az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A 2016-os gazdasági évben vállalatunk 25 milliárd eurós árbevételt ért el,"— Előadás másolata:

1

2 Kik vagyunk? Az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A 2016-os gazdasági évben vállalatunk 25 milliárd eurós árbevételt ért el, és 100 országban több mint alkalmazottunk segíti ügyfeleinket abban, hogy energiagazdálkodásukat és folyamataikat biztonságossá, megbízhatóvá, hatékonnyá és fenntarthatóvá tegyék. A legegyszerűbb kapcsolóktól kezdve az összetett rendszerekig technológiánk, szoftvereink és szolgáltatásaink segítséget nyújtanak ügyfeleinknek abban, hogy tökéletesíthessék tevékenységük szabályozását és automatizálását.

3 Jelentkezz hozzánk! Legyél gyakornok a Schneider Electric-nél!
Szeretnél ismereteket szerezni multinacionális környezetben? Nincs még tapasztalatod a munka világában? Jelentkezz hozzánk!

4 Csatlakozz a beszerzési csapatunkhoz!
Feladatok: EKÁER igénylések bejövő fuvarokhoz Rendelés visszaigazolások rendszerbe rögzítése Egyszerűbb bevételezések ellenőrzése Napi jellegű ad hoc feladatok Munkavégzés helye:3200, Gyöngyös, Kőkút út 10 (M3-as autópálya 78-as Gyöngyös kelet lehajtó)

5 Jelentkezésedet a karrier. gyongyos@schneider-electric
Jelentkezésedet a címre várjuk!


Letölteni ppt "Kik vagyunk? Az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője. A 2016-os gazdasági évben vállalatunk 25 milliárd eurós árbevételt ért el,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések