Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Neptun kód: FQ7ZO7 Pham Van Vinh Mérnök leszek A3 Házi feladat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Neptun kód: FQ7ZO7 Pham Van Vinh Mérnök leszek A3 Házi feladat."— Előadás másolata:

1 Neptun kód: FQ7ZO7 Pham Van Vinh Mérnök leszek A3 Házi feladat

2 E-mail: phamvvinh1998@gmail.com Telefon: +36202561312
BME-VIK Mérnökinformatikus szak Rólam Választásom Ajánlásom Családi Név: Pham Van Keresztnév: Vinh Neptun kód: FQ7ZO7 Születési dátum: Életkor: 19 Születési hely: Budapest Hobbik: Médiatartalmak létrehozása Programozás Gitár, ének, tánc Karate, súlyzózás Nyelvtanulás Angol, Magyar, Vietnámi felsőfokon Francia, olasz középfokon Főiskola: Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Végzettség: Érettségi Emelt szint: Matematika, Fizika, Angol nyelv Középszint: Történelem, Magyar nyelv és irodalom

3 E-mail: phamvvinh1998@gmail.com Telefon: +36202561312
BME-VIK Mérnökinformatikus szak Rólam Választásom Ajánlásom Kiskorom óta a tantárgyak, amelyek a legnagyobb érdekeltek az a matematika, a fizika és a számítástechnika a kihívások, a megoldandó problémák miatt. Ezek a tárgyak tárnak elénk olyan feladatokat, melyeknek az eredményeiknek eléréséhez kreatívan, nyitottan kell gondolkozni, és megteremti azt a sikerérzetet, mely a határozott megoldások miatt mindig elérhető. Két lehetőség van, jó vagy rossz a végeredmény. De az hogy mennyire elegáns az a megoldás, ott jelenik meg az igazi élmény. Ezek miatt is hatosztályos főiskolába jelentkeztem, a Fazekas Mihály gimnáziumba ahol ebből a három tantárgyból vettem fel fakultációt, s olyan egyetemi kurzust kerestem, amely olyan feladatokat tesz elém, amelyet szívesen elfogadok és oldok meg.

4 E-mail: phamvvinh1998@gmail.com Telefon: +36202561312
BME-VIK Mérnökinformatikus szak Rólam Választásom Ajánlásom A nyílt napokon való részvételek után nem is gondolkoztam sokat azon, hogy melyik egyetemet jelöljem be első helynek. Az egyetemi hangulat nagyon barátságos, az épületek szépek, az oktatók kedvesek. Az oktatás a BME-n nem könnyű, de a megfelelő motivációval, hozzáállással senki sem fogja teljesíthetetlennek érezni. A gólyák nagyon könnyen be tudnak illeszkedmi az egyetemi életbe, a tankörrendszer jól fel van építve, a seniorok és az évfolyamtársak mind tudnak segíteni bármiben. A VIK kollégiuma teljesen megfelelő a szállást igénylőknek, s a sűrű megszervezett események miatt buzzog a szociális élet. A BME-vel eddig nagyon meg vagyok tehát elégedve, s ajánlom mindenkinek aki épp az egyetemválasztásson megy keresztül.


Letölteni ppt "Neptun kód: FQ7ZO7 Pham Van Vinh Mérnök leszek A3 Házi feladat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések