Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Miért választottam a BME-VIK-et?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Miért választottam a BME-VIK-et?"— Előadás másolata:

1 Miért választottam a BME-VIK-et?
Mérnökinformatikus szak Miért választottam a BME-VIK-et?

2 BME-VIK Magyarország egyik legszínvonalasabb és legtöbbet kínáló intézménye. A VIK sok lehetőséget kínál, mind szakmai fejlődés terén, s a képzés után is nagy előnnyel indulhatok. Szakmailag jól felszerelt laborok. Rengetek szakmai témában kezdhetek kutatást. Naprakész oktató, professzorok akik tudatában vannak azzal hogy ez egy folyamatosan fejlődő szakma és mindig aktuális témákkal készülnek.

3 Mérnökinformatika Középiskolai tanulmányok előtt szakirányt kellett választani, és ekkor én műszaki informatikai képzésbe kerültem. Öt évig tanultam OKJ-s képzésben. Ez alatt az idő alatt megtanultam C-ben,C++-ban, Javaban és Assemblyben programozni, és elsajátítottam egyéb műszaki tudást is. Az érdeklődés és a cél adott volt, és az alapokat is megszereztem hozzá. Azért jöttem a Mérnökinformatikai szakra hogy ezen tudásom egy új szintre emeljem.

4 Programozás Célom a Szoftverfejlesztés Szakirányra való bekerülés.
Már körülbelül öt éve programozok és szeretnék továbbfejlődni, hogy később akár saját programozói céget is alapíthassak Magyarországon. A BME minden eszközt és lehetőséget biztosít számomra a képzés során hogy céljaimat elérjem.

5 Köszönettel: Kocsis Zoltán


Letölteni ppt "Miért választottam a BME-VIK-et?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések