Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Télbúcsúztató programot szervezett irodánk a salgótarjáni járás települései lakói számára meghirdetve. Az éves munkatervnek megfelelően idén február.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Télbúcsúztató programot szervezett irodánk a salgótarjáni járás települései lakói számára meghirdetve. Az éves munkatervnek megfelelően idén február."— Előadás másolata:

1

2 Télbúcsúztató programot szervezett irodánk a salgótarjáni járás települései lakói számára meghirdetve. Az éves munkatervnek megfelelően idén február 8-án is megrendeztük az Európa Farsangot, ahová 11 környező településről Litkétől Salgótarjánig érkeztek a jelmezes résztvevők

3 A program jellegét ezúttal a családok éve tradíciói az Európai Polgárok eszmeisége adta

4 Jó volt látni a nem mindig erős anyagi erővel rendelkező családokat, hogy kultúrált és szép – polgáriasult – környezetben tudtak együtt ünnepelni. Különösen megkapó volt a romák és a sok gyermekes családosok érdeklődése, akik mellékesen nagyon örültek a lehetőségnek, valamint az irodánk által biztosított ajándékoknak.

5 A bál teljes bevételét – polgári hagyományokat követve – az általános iskolák diákönkormányzatainak ajánlottuk fel – akik ezt nagy örömmel fogadták. A hagyományoknak megfelelően az európaiságot a jelmezek is demonstrálták, hisz nemcsak önkénteseink, de az iskolai csoportok, valamint a családok egy-egy nemzet színeit, jelképeit öltötték magukra.

6 A nagy sikert mi sem illusztrálja jobban, mint hogy az irodavezetőhöz eljuttatott kérés, miszerint jövőre is szeretnének hasonló színvonalas program részeseivé válni.


Letölteni ppt "Télbúcsúztató programot szervezett irodánk a salgótarjáni járás települései lakói számára meghirdetve. Az éves munkatervnek megfelelően idén február."

Hasonló előadás


Google Hirdetések